Vyděšená Savarová: Jen krůček od tragédie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vyděšená Savarová: Jen krůček od tragédie

Aneta Savarová
Aneta Savarová (reprofoto ČT)

Stačilo málo a mohlo dojít k velkému neštěstí. Patrik Flaišinger (45), manžel exmoderátorky Událostí ČT Anety Savarové (32) dostal smyk a obrátil svůj luxusní automobil na střechu. K hrozivě vypadající nehodě došlo ve večerních hodinách v pátek na dálnici D4 u Mníšku pod Brdy.

„Dostal smyk na kluzké vozovce, i když povolenou rychlost nepřekročil. Naštěstí je v pořádku,“ potvrdila Blesku Savarová, která před devíti měsíci porodila syna. Podle svědka, který jel v protisměru, řidič obrátil své drahé žihadlo na střechu a zůstal v něm zaklíněný.  Naštěstí nedošlo k žádnému vážnému zranění a ven z automobilu se Flaišinger vysoukal sám bez pomoci hasičů.

Mluvčí středočeských hasičů Jaroslav Gabriel potvrdil, že Flašinger vyvázl jen s lehkým zraněním hlavy. Hůř dopadl řidič, který dění na dálnici přehlédl a vzápětí smetl auto strážníků, kteří odkloňovali dopravu. Řidič si ošklivě poranil hrudník a byl převezen do špitálu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.