Nejdrsnější rozchody roku 2016: Jaké války zuřily v Česku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejdrsnější rozchody roku 2016: Jaké války zuřily v Česku?

Tereza Kostková, Petr Kracik, Vilma Cibulková a Pavel J. Ryba.
Tereza Kostková, Petr Kracik, Vilma Cibulková a Pavel J. Ryba. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Pavel Machan, Facebook, Instagram, ara)

Také rozvodů a rozchodů má rok 2016 na kontě požehnaně! Nejvíce zaujali herci Brad Pitt a Angelina Jolie, největší životní obrat letos v této souvislosti zažila bývalá moderátorka Událostí Aneta Savarová. Ta se v létě s ochrankou za zády rozvedla a hned na podzim už zase stála před oltářem. A v jakých dalších domácnostech letos zkrachovaly vztahy?

SHOWBYZNYS

Bezpochyby hollywoodský rozchod roku. Otřesné vztahy mezi herci vyvrcholily v nejcitlivější fázi roku – o Vánocích. Jolie rozlítilo, že Brad dostal od soudu a terapeutů povolení strávit svátky s jejich šesti dětmi u sebe doma, a dokonce jim předat vánoční dárky. A tak se to všem snažila hlava nehlava zkazit. Neustále měnila podmínky, za kterých děti předá do otcovy péče.


Nejstarší syny Maddoxe (15) a Paxe (13) dokonce citově vydírala, aby za tátou nešli, že nechce zůstat doma sama. Ti samozřejmě utrpěli jejím hysterickým chováním další psychické šrámy. Pitt má za sebou i další malé vítězství, když soud uznal, že právě jeho již brzy exmanželka nechala nahlédnout do citlivých rozvodových materiálů magazín Vanity Fair a všechnu špínu se pak dověděla veřejnost.

Dosud nejmocnější pár Hollywoodu se rozešel letos v září. Po deseti letech vztahu se brali v létě 2014, letos v září však herečka nečekaně požádala o rozvod. O důvodech se vedou debaty – nudou a rutinou počínaje, Pittovým alkoholismem a agresivitou vůči dětem konče... Dělit se bude i majetek v hodnotě okolo 10 miliard Kč! Otázkou je, co říká jejich předmanželská smlouva.
Předmětem rozvodového vyrovnání budou i společné nemovitosti v hodnotě minimálně 3 miliard korun: vila v Hollywoodu (81 milionů Kč), vila v New Orleans (78 milionů Kč), rezidence Chateau Miraval (Francie, 1,9 miliardy Kč), rezidence Valpolicelle (Itálie, 835 milionů Kč), ranč v Santa Barbaře (90 milionů Kč), dům v Namibii (43 milionů Kč), dům na Istrii a dům v Kambodži (u obou cena neznámá). Tereza Kostková (40) a Petr Kracik (58)
Nyní v prosinci by oslavili 10. výročí svatby. Herečka Tereza Kostková a režisér Petr Kracik se však manželství rozhodli ukončit. Mají spolu syna Antonína (9). Již v roce 2013 se režisér údajně od manželky odstěhoval, ta to však později popřela.

Jitka Nováčková (24) a Marek Ferenčík
Česká Miss 2011 se s přítelem rozešla po třech letech. Kvůli práci na sebe neměli moc času. Jitka studenta architektury protlačila i do modelingu.

Vilma Cibulková (53) a Pavel J. Ryba (54)
Herečka se po dvou letech rozešla s jazzovým baskytaristou Pavlem J. Rybou (54), který zaplnil místo v jejím srdci po rozvodu s Miroslavem Etzlerem (52). Pár se odcizil poté, co hudebník začal více pracovat a musel dojíždět do Kutné Hory.

Aneta Vignerová (29) a Michal Zeman (27)
Miss ČR 2009 se s fotbalistou rozešla už podruhé. Poprvé to bylo v květnu 2014, pak se k sobě ale vrátili. Nicméně po dalších dvou letech zjistili, že některé překážky společně nepřekonají.

Adela Banášová (36) a Peter Modrovský (33)
Důvod rozpadu dlouhodobého vztahu nejpopulárnější slovenská moderátorka a tanečník neřekli! V průběhu společných sedmi let od sebe odešli několikrát, hlavně kvůli časové vytíženosti. Vždy se k sobě ale vrátili.

Klára Melíšková (45) a Lukáš Hlavica (51)
Herci si po sedmnácti letech přestali rozumět. Klára se bezhlavě zamilovala do režiséra Viktora Tauše (43), který je ženatý s herečkou Evou Jeníčkovou (52).

Aneta Savarová (30) a Jan Harangozzo (50)
Bývalá moderátorka Událostí se s kontroverzním podnikatelem rozvedla za záhadných okolností. K soudu ji doprovázeli čtyři bodyguardi, které prý platil její nastávající – král kasin Patrik Flaišinger (44). Toho si Savarová v prosinci vzala v luxusním hotelu Chateau Mcely.

Johnny Depp (53) a Amber Heard (30)
Po pouhém roce manželství požádala Amber o rozvod. Deppa obvinila z domácího násilí, což rozpoltilo jejich fanoušky – polovina z nich ji teď považuje za týranou chudinku, ostatní za proradnou lhářku.

Taylor Swift (27) a Calvin Harris (32)
Chodit s jednou z nejúspěšnějších zpěvaček současnosti není žádný med. Právě její sláva zapříčinila její rozchod se skotským DJem. Neunesl, že je jeho přítelkyně o tolik úspěšnější, a odmítl žít v jejím stínu.

Lady Gaga (30) a Taylor Kinney (35)
Chodili spolu pět let, rok a půl byli zasnoubeni, nakonec to ale nedopadlo. Zpěvačka i herec měli příliš nabitý program na to, aby dokázali udržovat vztah.

Mariah Carey (46) a James Packer (49)
Přestože je Packer miliardář, přestal být ochotný financovat život plný přepychu, který od něj zpěvačka vyžadovala. Zvlášť když paralelně udržovala
poměr se svým tanečníkem.

Jennifer Lopez (47) a Casper Smart (29)
Jsou spolu? Nejsou spolu? O tom se spekulovalo v podstatě po celou dobu jejich vztahu, který trval čtyři roky. Rozešli se nesčetněkrát, v srpnu však pravděpodobně definitivně. Naštěstí v dobrém.

POLITIKA

Tomio Okamura (43) a Monika Talašová (24)
Pět let to byla láska jako trám, ale nakonec dostal šéf strany Svoboda a přímá demokracie kopačky. Milenka dostudovala VŠE a vypravila se do Ameriky. Zoufalý Tomio důvody rozchodu neupřesnil.

Jiří Zimola (45) a Jana Příhodová (33)
Jihočeský hejtman za ČSSD se před pěti lety zamiloval do Miss Blond International, odešel od rodiny a rozvedl se. S novou partnerkou má dceru Laru (4), vztah ale nevydržel. Politik se tak pokorně vrátil k manželce a dětem.

SPORT

Jan Železný (50) a Barbora Výborná
Oštěpařská legenda Jan Železný a Barbora Výborná se nikdy nevzali, ale mají spolu dvě dcery. Rok trvající sváry skončily tak, že Barbora se s dětmi odstěhovala z bydliště v Kladně.

Petra Kvitová (26) a Radek Meidl (27)
Scénář jako z venezuelské telenovely. Tenisová hvězda Petra Kvitová a hokejista Radek Meidl  se rozešli půl roku po zásnubách. Ona chtěla hrát, on toužil po rodině.
Vladimír Darida (27) a Alžběta (23)
Srdce opuštěné brunetky Alžběty zaplakalo. Fotbalový reprezentant Vladimír Darida se jí během natáčení zakoukal do reportérky stanice O₂ Kateřiny Trejbalové a už s ní zůstal.

Jiří Skalák (24) a Šárka Slachová
Byla to největší sexbomba fotbalového nároďáku. Ještě před Eurem parťáci Jiřímu Skalákovi přítelkyni Šárku mlsně okukovali, jenže po šampionátu šlus. „Už spolu nejsme,“ přiznal Jirka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.