Kdo jsou jeho ženy? Střežené soukromí miliardáře Muska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kdo jsou jeho ženy? Střežené soukromí miliardáře Muska!

Miliardář Elon Musk.
Miliardář Elon Musk. (Reuters)

Přezdívá se mu Thomas Edison současnosti, patří mu vesmírná agentura SpaceX a automobilka Tesla. Zdá se ale, že vydržet v manželství je pro něho ještě těžší, než poslat nejsilnější raketu do vesmíru. Miluje dlouhodobé vztahy a za svůj život se stihl oženit i rozvést už třikrát. I když miliardář a inovátor Elona Muska (47) tvrdí, že by si raději vrazil vidličku do krku, než mluvil o svém soukromí, informace o jeho vztazích si cestu napovrch stejně našly. Kdo jsou ženy, které mu stály po boku?

Startovací manželka Justine Musk (45)

Manželství 2000 – 2008

Kanadskou spisovatelku potkal na univerzitě a vzali se v roce 2000. „Dostal mě, když mi dal svou kreditku a řekl, že si můžu koupit, kolik jen knížek budu chtít,“ popsala dříve Justine, která miliardářovo příjmení kvůli dětem využívá do dnešní doby. Jejich manželství si prošlo opravdu temnými momenty, když v době, co se Muskovi podařilo prodat PayPal, zemřel jejich první syn Nevada Alexander v pouhých deseti dnech na syndrom náhlého úmrtí kojence. Během dalších pěti let porodila díky umělému oplodnění pět chlapců, nejprve dvojčata a pak trojčata. „Elon se během manželství změnil. Několikrát mi řekl, že kdybych byla jeho zaměstnanec, tak mě dávno vyhodí,“ přiznala Justine problémy, které vyvrcholily v rozvod v roce 2008. Bývalí partneři zůstávají přáteli do dnešní doby.



Dvě svatby a dva rozvody s Talulah Rylie (32)

Manželství 2010 – 2012
Manželství 2013 – 2016

Vztah plný zvratů zažil Musk s britskou herečkou, která se například mihla ve filmech Počátek nebo Pýcha a předsudek. Začali spolu randit hned po rozvodu v roce 2008 a bývalá manželka Justine jí okamžitě nabídla přátelství. Elon si mladičkou hvězdu brzy nastěhoval do USA a v roce 2010 se vzali. Za dobu společného života se vlasy herečky postupně zesvětlovaly na Muskovu oblíbenou blond barvu. Jen dva roky po svatbě Elon jejich čtyřletý vztah ukončil. Už v roce 2013 se znovu vzali a žili spolu i s jeho pěti dětmi v domě v Los Angeles. V roce 2014 Musk opět žádal o rozvod, ale svou žádost vzal záhy zpět. Rylie se z domu nakonec v roce 2016 odstěhovala a jejich rozvod byl ve stejném roce dokončen.

Neukončený románek s Amber Heard (31)

Vztah 2016 – 2018?

Po bouřlivém rozvodu s Johnnym Deppem (54) se australská kráska uchýlila do náruče Muska a až do loňského srpna si užívali roční románek. Následoval bolavý rozchod kvůli nabitým diářům. Spekuluje se ale, že se spíše úspěšnému vizionáři nelíbila manipulativní povaha Amber. Bývalý pár milenců slíbil, že zůstanou přáteli a nevyloučili ani možný návrat v budoucnu. Ten čas nejspíš nastal už letos v lednu, neboť byli spatřeni, jak spolu po večeři ruku v ruce opouštějí restauraci.

Elon Musk představuje Tesla Model 3

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.