Dolph Lundgren, hvězda našeho DVD - Byl na olympiádě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dolph Lundgren, hvězda našeho DVD - Byl na olympiádě!

Dolph Lundgren je sportovec tělem i duší. Má černý pásek v karate, dokonce holduje modernímu pětiboji a v posilovně je víc než doma, což je na jeho muskulatuře pořádně vidět.
Dolph Lundgren je sportovec tělem i duší. Má černý pásek v karate, dokonce holduje modernímu pětiboji a v posilovně je víc než doma, což je na jeho muskulatuře pořádně vidět. (Profimedia.cz)

PRAHA – Už zítra si můžete společně s deníkem Aha! koupit i filmový hit devadesátých let Univerzální voják s Jeanem-Claudem Van Dammem (46) a Dolphem Lundgrenem (47). Málokdo však ví, že Lundgren je i vrcholový sportovec, který se podíval i na olympiádu.

Kromě toho, že má tenhle svalovec černý pásek v karate a byl zvolen kapitánem švédské karatistické reprezentace, tak dokonce holduje modernímu pětiboji. Lundgren však není žádné »béčko«, a tak byl v tomto sportu zvolen šéfem amerického pětibojařského týmu, který se této disciplíny účastnil na olympijských hrách v Atlantě!

„Za několik posledních let, kdy se tomuto sportu věnuji, jsem zjistil, že mě baví mnohem víc, než jsem byl ochotný si ze začátku přiznat,“ tvrdí Lundgren, který modernímu pětiboji pomáhá, jak se dá – od rekrutování nových pětibojařů až po štědré dary pro rozvoj tohoto sportu.

Špatný není ale Lundgren ani před kamerou, což dokázal v nespočtu svých snímků. Vše začalo rolí Ivana Draga v Rambovi a pokračovalo plejádou skvělých filmů až k Univerzálnímu vojákovi, kterého vám již zítra přinášíme na DVD. Společně s deníkem Aha! si film budete moci vychutnat za pouhých 45 korun.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.