Jean-Claude Van Damme, hvězda našeho DVD: Je to ješita! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jean-Claude Van Damme, hvězda našeho DVD: Je to ješita!

Jean-Claude Van Damme patří mezi nejoblíbenější akční hrdiny. Na svém kontě má desítky filmů a miliony fanoušků a fanynek po celém světě.
Jean-Claude Van Damme patří mezi nejoblíbenější akční hrdiny. Na svém kontě má desítky filmů a miliony fanoušků a fanynek po celém světě. (: Profimedia.cz)

PRAHA – To je ale ješita! Jean-Claude Van Damme (46), hvězda našeho DVD, je prý extrémně pyšný na svoje tělo! Neváhá je vystavovat všude, kde je to jen trochu možné, filmy nevyjímaje. „Pokud máte pěkné tělo, tak proč se s ním nepochlubit?“ tvrdí Van Damme.

To je ale ješita! Jean-Claude Van Damme (46), hvězda našeho DVD, je prý extrémně pyšný na svoje tělo! Neváhá je vystavovat všude, kde je to jen trochu možné, filmy nevyjímaje. „Pokud máte pěkné tělo, tak proč se s ním nepochlubit?“ tvrdí Van Damme.

Jean-Claude Van Damme, jehož vám už zítra přinášíme v exkluzivní DVD edici deníku Aha! ve filmu Legionář, který si můžete koupit společně s vašimi oblíbenými novinami za pouhých 45 korun, ukázal své vypracované tělo v nespočtu filmů. Poprvé odhodil šaty v jednom ze svých nej-lavnějších filmů Krvavý sport, pak již jen pokračoval v Univerzálním vojákovi či Drtivém dopadu.

„Jsem na svoje svaly pyšný,“ přiznává bez okolků filmová mlátička, které se přezdívá »Svaly z Bruselu«. Naštěstí si Van Damme dokáže i ze své muskulatury dělat legraci, protože když se objevil v jedné epizodě populárního amerického sitcomu Přátelé, kde hrál sám sebe, vychloubá se před Rachel a Monikou: „Se svými svaly bych mohl kácet stromy.“

O tom, jak mu to »zamlada« slušelo, se tedy budete moci přesvědčit už zítra ve filmu Legionář právě s Jeanem-Claudem Van Dammem v hlavní roli.

Legionář

Zaplétat se s milenkou mafiánského bosse se zkrátka nevyplácí! Povídat by o tom mohl Alain Lefevre (Jean-Claude Van Damme), který se na útěku před zabijáky nechá naverbovat do Cizinecké legie a je poslán do Afriky. Čeká ho nejen kurz sebeovládání pod psychopatickým velitelem, ale také se musí vypořádat s najatým vrahem či z písku se vynořujícími hordami partyzánů. Největším oříškem je pro Van Dammea útok Arabů na pevnost, kterou francouzští legionáři hájí. Tehdy se totiž opravdu zdá, že svalovec z Belgie nikdy neočistí své jméno od falešného obvinění a ani neuvidí milenku zhýralého mafiána.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.