Modrý kód: Hororová scéna v seriálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Modrý kód: Hororová scéna v seriálu!

Za dvě a půl hodiny odvedli maskéři .neuvěřitelnou práci
Za dvě a půl hodiny odvedli maskéři .neuvěřitelnou práci (Foto: FTV Prima)

Seškvařená kůže, dýchací trubice v puse! Tak proměnili maskéři hvězdu seriálu Modrý kód Patrika Děrgela (28). 90 % procent popálenin po celém těle z něho udělalo hororový přízrak.

Coby záchranář Pavel vytahoval děti z hořícího domu. Jenže celé se to zvrtlo. Točení této scény bylo děsuplné. A strasti zažil i Děrgel. I když útrapy nebyly takové, jakými si prochází opravdu zranění. „Tím, že se maska připravovala dvě a půl hodiny, tak si na to člověk postupně zvyká. Jinak by to byl určitě šok,“ přiznal herec s tím, že tato scéna si žádala oběť. „Musel jsem se totálně depilovat, oholit všechny chlupy a vousy, protože by se při sundávání latexové masky strhly,“ prozradil Děrgel.

Velký obdiv
Díky maskérům měl tak věrohodné popáleniny, že vyděsil všechny v ateliéru, kde se natáčí seriál z prostředí urgentního příjmu. „Práce na seriálu mě utvrdila v tom, jak moc je to dobrodružná profese. Obdivuji všechny záchranáře. Třeba i to, jak dokážou přijít z práce, uvařit si večeři a žít normální život, protože to, co zažívají v terénu, je často šílené,“ dodal herec. Jak moc jsou jeho popáleniny věrohodné, uvidíte už dnes večer na Primě. Jak na to?
Lehké popáleniny stačí udělat červenými a černými speciálními barvami. Pokud ale mají být na kůži puchýře, používá se vlasový gel a papírový kapesníček. Z toho se udělá co nejtenčí vrstva. Na kůži se udělá kapka z gelu a na něj se položí kousek papíru. Papír se nasákne, přestane být vidět a puchýř získá tvar.

 Berenika Kohoutová jako superžena v Modrém kódu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.