Herečka Kudláčková (48) šokuje: Opět koketuje se smrtí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Kudláčková (48) šokuje: Opět koketuje se smrtí?!

Kudláčková riskovala život!
Kudláčková riskovala život! (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, Martin Pekárek, facebook.com)

Neuvěřitelné! Jen co se Míša Kudláčková (48) vzpamatovala z pokusu o sebevraždu a pátrala po ní policie, znovu si zahrává se životem. Bývalá dětská hvězda, známá ze seriálu My všichni školou povinní, se totiž po západu slunce toulá po kolejích!

„Ještě, že ty vlaky houkají...“ popsala na sociální síti svůj poslední noční výlet. Chybělo málo a dopadla jako zpěvačka Iveta Bartošová (†48)! Nepochopitelné chování hraničící se šílenstvím vysvětluje tím, že na koleje chodí fotit. „Miluji západy slunce,“ řekla Kudláčková, proč v šeru vyrazila na koleje. Otázkou ale zůstává, proč neslyšela přijíždějící vlak a uskočila z nich až na poslední chvíli...

Pokus o sebevraždu
To, že s bývalou herečkou, která se dnes živí vykládáním karet, není něco v pořádku, se projevilo před měsícem. Tehdy po ní policie vyhlásila celostátní pátraní. „Bylo důvodné podezření, že by si pohřešovaná žena mohla ublížit,“ sdělila minulý měsíc Aha! policejní mluvčí Petra Potočná. Rodina Kudláčkové byla přesvědčena, že chce spáchat sebevraždu.

Zhroucená v lese
Po osmi hodinách pátrání policisté našli nezvěstnou Míšu zhroucenou v lese. „Pohřešovaná byla nalezena v lesním porostu u obce Oseček,“ oznámila policejní mluvčí. Poté byla Kudláčková předána do rukou záchranářů a nakonec si ji vyzvedla rodina.

Na video s Kudláčkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.