Ondřej Sokol z »Tváře«: Rozřezávali mu ruku! Natáčení v ohrožení?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ondřej Sokol z »Tváře«: Rozřezávali mu ruku! Natáčení v ohrožení?!

Sokol má sádru na levé ruce.
Sokol má sádru na levé ruce. (Foto Facebook, archiv TV Nova, Daniel Černovský)

Druhá řada show Tvoje tvář má známý hlas začíná připomínat lazaret! Před nedávnem si Roman Vojtek (44) zlomil prsty a teď s rukou v sádře skončil i Ondřej Sokol (44). Moderátora soutěže kousla kočka a do ruky se mu dostala infekce.

Ještě v minulém díle si Ondřej dělal legraci ze zraněného Romana a teď přišel trest. „Pan doktor mi musel rozříznout ruku, do které mě pokousal můj bengálský tygr. No, menší bengálský tygr, kočka prostě,“ napsal na sociální síť Sokol s tím, že nemůže přijet do Mariánských Lázní hrát Partičku. „Natékal mu prst, tak šel raději k doktorovi a omluvil se, že na další vystoupení nemůže jet,“ potvrdil jeho kolega, partičkář Igor Chmela (45).

Daleko větší obavy z jeho zdravotního stavu mají na Nově, kde moderuje Tvář. I když je několik dílů už předtočených, může ohrozit natáčení dalších.

„Ondřej jede těsně před začátkem natáčení k lékaři, který nám řekne aktuální stav. Podle toho pak natáčení uzpůsobíme, zdraví je na prvním místě. Ondřej je statečný, děláme všechno pro to, aby se cítil dobře,“ řekl deníku Aha! mluvčí show Martin Šnýdr.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.