Úplně nahá Míša Nosková: To jsou moje (sili)balóny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Úplně nahá Míša Nosková: To jsou moje (sili)balóny!

Míša Nosková s Ondřejem Báborem
Míša Nosková s Ondřejem Báborem (Foto herminapress.cz)

Silikonové trojky v plné parádě předvedla Míša Nosková (33). Při masáži zad (ne)chtěně odhalila přítomným fotografům celé prso i s bradavkou!

Muzikálová zpěvačka se ráda chlubí umělými trojkami, které si nechala udělat před dvěma roky. „Pravdou je, že jsem nahoře vypadala jako patnáctka. A taky jsem se chtěla krásně cítit i v plavkách,“ okomentovala důvody, které ji přiměly svěřit se do šikovných rukou plastických chirurgů. Nutno říct, že zákrok se v jejím případě opravdu vyplatil.

Míša navíc celé léto makala na své figuře, takže se na masáži s kolegy z muzikálu Mamma Mia! ochotně svlékla celá. Pěkně naolejovaná předvedla všem, na co ulovila o sedm let mladšího muzikálového kolegu Ondřeje Bábora (26).  Přestože měli partnerskou krizi, nyní už zase vrkají jako dvě hrdličky a nemohou se od sebe odtrhnout.

Dceru má ve střídavé péči
Exmanželovi Janu Horsákovi zpěvačka navrhla, aby dceru Elišku (6) měli ve střídavé péči po čtrnácti dnech. „Od jara jsme na ni najeli a myslím, že to naše dcera skvěle zvládá. Bydlíme kousek od sebe, takže má pořád jednu školku,“ svěřila zpěvačka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.