Nečekané obvinění Willa Smithe (47): Tají, že je gay?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nečekané obvinění Willa Smithe (47): Tají, že je gay?!

Will Smith je nečekaně obviněn.
Will Smith je nečekaně obviněn. (Zdroj: Profimedia.cz, ara)

Je oblíbený americký herec Will Smith vážně gay?! Tak o tom teď živě spekuluje celý Hollywood. Proč? Je to celé trošku složitější...

Smith se do centra zájmu dostal poté, co jeho žena Jada Pinkett Smith (44) vyzvala k bojkotu letošních Oscarů proto, že v nominacích zcela chybí černí herci (včetně Willa, jenž září v hlavní roli ve film Diagnóza: Šampión).

A i když její názor o rasové diskriminaci tmavých herců a tvůrců podpořil třeba i Spike Lee (58), jiní začali pálit zpět ostrými. Transsexuální herečka Alexis Arquette (46) si kupříkladu vzala na paškál celé manželství Smithových. „Vždyť je to jen fraška a přetvářka! Will je přece gay!“ šokovala. „Se svou první ženou se rozvedl proto, že ho načapala s hollywoodským manažerem, tak proč lžete a hrajete si na šťastný pár?!“ vzkázala jim.

Smith svou homosexualitu léta odmítá, jeho žena v minulosti připustila jen tolik, že žijí v otevřeném svazku a každý si užívá po svém. „Věříme si,“ uvedla.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.