Nepochopitelná reakce opilého Renče: Nervózní manévry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nepochopitelná reakce opilého Renče: Nervózní manévry!

Filip Renč
Filip Renč (Profimedia.cz, ara)

Filip Renč (49) se opět nechal o víkendu nachytat, jak řídí automobil pod vlivem alkoholu. Svědek incidentu promluvil, jak se známý režisér, zachoval.

„Dýchnout mu dali okamžitě, vůbec se s ním nemazali, celé to bylo velice rychlé až do chvíle, kdy se ukázalo, že musí na místě odstavit auto,“ to se podle očitého svědka režisérovi vůbec nechtělo.

Renčova reakce byla poněkud nezvyklá, místo toho, aby si sypal popel na hlavu, řešil co s jeho Range Roverem. „Volal dost živelně nějaké dívce, asi přítelkyni a složitě jí vysvětloval, že musí nenápadně. Ta nakonec přijela v bílém golfu, který za asistence Renče nakonec zaparkovala u zadního vchodu hotelu v Platnéřské ulici, je to tam nenápadné, tam pak to auto do včerejška stálo,“ popsal celou situaci svědek webu extra.cz. „Byl hodně nervózní a pořád se snažil zůstat v autě,“ řekl muž, který celou situaci sledoval.

Za celým zastíracím manévrem incidentu zřejmě stojí režisérova snaha tento prohřešek ututlat před novináři. Vzhledem k jeho divoké řidičské minulosti by se totiž mohlo zdát, že Filip Renč, je v některých ohledech nepoučitelný. Evidentně ho nepoučila ani kampaň Nemyslíš, zaplatíš, která měla řidiče nabádat k opatrnosti za volantem, jejíž byl tváří, jinak by přece nemohl nadýchat 0,9 promile alkoholu.

 

 



Přečtěte si
20tina12
16. 3. 2015 • 11:00

Namyšlený hajzl... myslí si že může vše..

ivoadler
16. 3. 2015 • 10:13

Tak ono mu už táhne na padesátku a pořád je to takovej namyšlenej fracek. To už dosahuje rozměrů tragédie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.