Novomanželka Martina Navrátilová: S radostí riskuje život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Novomanželka Martina Navrátilová: S radostí riskuje život!

Hrdě nosí prstýnek od své Julie
Hrdě nosí prstýnek od své Julie (Foto Isifa, Twitter)

Kdepak auto! Když zrovna někam neveze svou novomanželku Julii s dcerami, brázdí Martina Navrátilová (58) ulice Miami na milovaném skútru. A byť je to risk, s helmou se neobtěžuje.

Taková odpolední vyjížďka je i o Vánocích na slunné Floridě příjemná kratochvíle. Vyrazit se dá jen v pantoflích a tričku s krátkým rukávem. „Tenhle způsob dopravy upřednostňuju. Zvlášť, když jedu na tenis,“ svěřila se Martina před pár dny na sociální síti.

Možná by se ale měla zamyslet, jestli místo kšiltovky nenasadit na hlavu helmu. Ano, na Floridě je povinná jen do 21 let. Pokud máte pojištění v minimální výši 10 tisíc dolarů, nosit ji nemusíte. Nezbytné jsou jen brýle, které Martina má, takže žádná pravidla neporušuje.


Jenže přece jenom je to máma od rodiny a manželka své milované Julie, na což má pár dnů oficiální glejt. Raději nedomýšlet, co by se mohlo stát, kdyby ze svého mopedu italské výroby zbuchla, nebo ji někdo srazil...

Pinká s Kevinem
Ještě než si vezme do parády novou svěřenkyni Agnieszku Radwaňskou, vypravila se Martina v čase Vánoc za kulturou.

Na Štědrý den zašli s Julií a dcerami v Miami na balet, o den později obdivovali akrobaty při představení slavného Cirque du Soleil. Ale chybět nemohl ani sváteční tenis. A podívejte se, s kým si to Navrátilová pinkla. Na partičku dorazil ze sousedství slavný herec Kevin Spacey. Jestlipak to byla tenisová americká krása?



Přečtěte si
illis
27. 12. 2014 • 18:10

Martina Navrátilová vypadá málo žensky, chtělo by to více sebevědomí, nechat si poradit od stylistů, kadeřníků a vizážistů. Roky utíkají a vedle té své missky vypadá prostě. Jako sportovkyně toho dokázala hodně , všechna čest a to ostatní by měla též zúročit. Když se podívám na fotky Áji Vrzáňové nebo Elišky Coolidge Haškové, jsou o více jak desetiletí starší, ale vypadají žensky a elegantně .

mandat
27. 12. 2014 • 17:23

Prejme Martine,aby byla konecne spokojena a stastna.

mandat
27. 12. 2014 • 17:23

Martila je snad 100procentni lezba,ale ta jeji Ruska je asi pekne vycurana. Litala za chlapama, poridi si dite a ted si hraje na homosexualku. za prachy asi udela cokoliv.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.