Sladké dobroty: Kokosová roláda s mangem podle Jany Remkové

Máme chuť si trochu »zahřešit«? Vytáhněte plechy, formy, pekáčky a pustťe se do sladkého vaření! Koláče, pletýnky nebo koblihy potěší nejen vás, ale i všechny okolo!
Kokosová roláda s mangem podle Jany Remkové
Potřebujete
3 vejce • 90 g hladké mouky • 90 g cukru
Na náplň:
1 žloutek • 1 máslo • 2 kokosové pudinky • 500 ml mléka • 5 lžic moučkového cukru • rum • 1 mango • strouhaný kokos
Postup:
Vejce ušleháme s cukrem do pěny a pak opatrně vmícháme mouku. Těsto nalijeme na plech s pečicím papírem a dáme do vyhřáté trouby péct na 250 ºC na zhruba 7 minut do zrůžovění těsta. Horký korpus s papírem srolujeme a necháme vychladnout. Máslo se 3 lžícemi cukru a žloutkem vyšleháme do pěny. Z mléka, pudinkových prášků a zbylého cukru uvaříme pudink, který po vychladnutí zašleháme do máslové hmoty. Pro lepší chuť přidáme trochu rumu.
Krém namažeme na vychladlý piškot, poklademe proužky manga a zarolujeme. Hotovou roládu pomažeme ze všech stran zbylým krémem a obalíme v kokosu.