Polská kuchyně: Kuskusový salát s tuňákem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Polská kuchyně: Kuskusový salát s tuňákem

salát s tuňákem
salát s tuňákem (profimedia.cz)

Už nevíte, co máte pořád vařit k nedělnímu obědu? Všechny kuchyně jste vyzkoušeli, tak už kuchtíte jen nějakou klasickou »rychlovku«? Máme pro vás tip na dobroty polské gastronomie. 

Kuskusový salát s tuňákem

Potřebujeme

  • 3 lžíce majonézy
  • 5 vajec natvrdo
  • ½ balíčku kuskusu
  • 2 papriky
  • 2 kyselé okurky
  • konzervu tuňáku
  • červenou cibuli
  • konzervu červených fazolí

Příprava
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme. Zeleninu očistíme a vše nakrájíme na kostičky. Připravíme kuskus a necháme ho vychladnout. Poté ho spolu s nakrájenou zeleninou, fazolemi a vejcem smícháme, přidáme majonézu a tuňáka. Salát dochutíme solí, pepřem a promícháme. Kuskusový salát s tuňákem podáváme s chlebem nebo jiným pečivem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.