Rychlovky za pár korun: Vepřové kotlety po debrecínsku podle Jany Remkové

No řekněte sami, nechutná snad každému poctivá česká bramboračka, škubánky nebo knedlíčky? Dnes vás ale naučíme další jídla, které nezruinují vaši peněženku a přitom vám zachutnají.
Vepřové kotlety po debrecínsku podle Jany Remkové
Potřebujete
4 vepřové kotlety • 1 větší cibuli • 4 stroužky česneku • 2 sladkokyselé okurky • 1 lžičku sladké papriky • 1 lžíci kečupu • 1 debrecínský párek • mletý pepř • sůl • ole • hladkou mouku
Postup
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Dáme je na rozpálený olej a z obou stran opečeme. Vyndáme na talíř a ve stejném oleji orestujeme dorůžova nasekanou cibuli, přidáme nakrájené okurky, stroužky česneku, párek, přidáme kečup a mletou papriku.
Mírně orestujeme, zalijeme vlažnou vodou a přidáme maso. Dusíme doměkka za občasného podlévání. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.