Papilot s vepřovým masem a ananasem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Papilot s vepřovým masem a ananasem

Z ananasu okrájejte slupku, rozpulte ho, vykrojte tuhý střed a nakrájejte ho na plátky. Lehce naklepejte medailonky z kýty nebo panenky. Maso posypte solí a drceným pepřem.

POTŘEBUJETE:

■ 1 ananas
■ 8 vepřových medailonků
■ drcený pepř
■ sůl
■ 1 lžíci olivového oleje
■ ½ lžičky kurkumy
■ hrst rukoly
■ 1 lžíci sójové omáčky

Připravte si větší plát papíru na pečení nebo alobalu, potřete ho olivovým olejem, rozložte na něj střídavě medailonky a plátky ananasu, posypte kurkumou, drobně natrhanou rukolou a pokapejte sójovou omáčkou. Obal pevně uzavřete, položte na plech, vložte do předehřáté trouby a pečte při 180 °C cca 30 minut. Podávejte s brambory, rýží nebo pečivem.

Text a foto: Blanka a Jiří Poláčkovi

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.