Kuřecí maso na grilu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kuřecí maso na grilu

V malém kastrůlku zahřejte olej, vsypte do něj drobně nakrájenou feferonku, zamíchejte a odstavte. Pak do něj přidejte víno, pepř, koření Barbecue, med, sůl a rozmíchejte. Porce drůbežího masa vložte do marinády, nechte rozležet (minimálně půl hodiny) a pak zvolna grilujte ze všech stran.

POTŘEBUJETE:

■ 750 g kuřecího masa (řízky, paličky, křidélka)
■ 50 ml oleje
■ 1 feferonku
■ 50 ml dezertního vína
■ 2 lžíce medu
■ 1 lžičku drceného pepře
■ 2 lžičky koření Barbecue
■ sůl

Během pečení potírejte zbylou marinádou. Podávejte s pečivem, pečenými brambory a zeleninou.

Text a foto: Blanka a Jiří Poláčkovi

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.