Policie po třech dnech našla polomrtvého zbohatlíka (57) v dámských kozačkách! Omylem si při masturbaci zacvakl pouta... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Policie po třech dnech našla polomrtvého zbohatlíka (57) v dámských kozačkách! Omylem si při masturbaci zacvakl pouta...

Muž doplatil na svou zálibu v nekonveční masturbaci. Sám sebe spoutal a málem zemřel.
Muž doplatil na svou zálibu v nekonveční masturbaci. Sám sebe spoutal a málem zemřel. (Profimedia.cz)

Tři dny nebylo po muži z luxusní mnichovské čtvrti ani vidu ani slechu. Když na zavolání souseda dorazili policisté a násilím vnikli do jeho bytu, zjistili, že se mu málem stala osudnou záliba v neobvyklé erotice. Sedmapadesátiletý muž ležel na zemi napůl v bezvědomí, na rukou pouta, nohy obuté do dámských kozaček. Podle policie se do želízek zřejmě zavřel sám.

Policisté dorazili k domu v mnichovské čtvrti Schwabing po avízu od souseda a na jejich zvonění nikdo neodpovídal. Na zemi ležely noviny za tři dny a dveřním otvorem na vhazování dopisů policisté slyšeli podivný tichý šramot. Rozhodli se vyrazit dveře a objevili pána domu v nelichotivé pozici, jak leží ve spodním prádle na podlaze kuchyně pokálený a polomrtvý žízní.

Když se rozhlédli kolem, našli klíč pasující do pout, který byl mimo dosah vyčerpaného muže. Toho pak převezli do nemocnice, jeho život prý není ohrožen.

Spoutaní muži, které museli vyprošťovat jiní, nebyli v poslední době nijak výjimeční v Británii. Krátce po vydání erotické knihy Padesát odstínů šedi tam loni řešili londýnští hasiči desítky případů mužů připoutaných v rámci erotických hrátek k posteli. Ti však měli štěstí, že jim měl kdo zavolat pomoc.

Přečtěte si
carisima
6. 7. 2015 • 11:02

V současné době není vždy nutné , aby k zbohatnutí byl jedinec i nějak chytrý, někdy docela bohatě stačí být hodně vyču...ý.

tarka
15. 8. 2014 • 16:04

no, hlavně že retardovaní Aháci vědí, že to byl zbohatlík...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.