Syntetická marihuana má první oběť (†19): Stačil jediný šluk a zkolaboval mu mozek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Syntetická marihuana má první oběť (†19): Stačil jediný šluk a zkolaboval mu mozek!

Matka se loučí s umírajícím synem.
Matka se loučí s umírajícím synem. (Facebook)

Jediný šluk z marihuanové cigarety, a upadl do kómatu. Američan Connor Eckhardt (†19) je první obětí nové drogy, syntetické marihuany. U smrtelné postele se s ním dojemně loučila celá rodina.

Svět dobývá syntetická marihuana. Jde o klasickou trávu, která se posprejuje chemikáliemi, aby měla »rychlejší a kvalitnější« účinky. Je ilegální, ale dá se koupit na černém trhu pod názvy Koření nebo K2. Mladý Kaliforňan je její první obětí. Stačil jediný prásk před spaním. Jeho mozek se přestal prokrvovat a silně otekl.

Ještě než zkolaboval, svěřil se, že si dal jediný šluk, protože se mu joint zdál být příliš ostrý. Celá jeho rodina pak strávila čtyři dny u jeho lůžka v nemocnici a loučila se s ním. Connorovy sestry Sabrina (17) a Ashnika (5) ho naposledy políbily na čelo.

Autor:  so

Přečtěte si
frannes
12. 8. 2014 • 15:31

Je to tragédie pro celou rodinu , kolik takových nebezpečí ještě číhá na naše děti, vnoučata, známé. Řešení je jasné ..S T O P . jakýmkoliv drogám, prostě absolutní prohibice spojená se zvláštním zákonným režimem, nuceným detoxem a léčením zachycených narkomanů (pochopitelně u pracujících na úkor dovolené a placených zachyceným), u dealerů drastické tresty , u cizinců po odpykání doživotní zákaz vstupu do ČR. U pozitivních nálezů u řidičů, strojvedoucích a podobných povolání odebrání oprávnění, detox, léčení , užití drog by bylo kvalifikováno jako hrubé porušení se všemi důsledky a to i při zbytkové úrovni, tyto povolání by podléhaly pravidelné i namátkové kontrole., něco jako sportovci na doping.Oznamovací povinnost všech na varny, místa dealerů, odměny za oznámení, neexistence nějakého malého množství , vše při kontrolách zabíráno, ničeno. Pro léčebné účely marihuana v úředně certifikovaných pěstírnách a podání na recept ve formě nepoužitelné jako droga. Trestné i opatřování a pašování surovin pro vaření drog.Rychlejší diagnostika pro ověření užití drog i například na základě rozboru vzduchu v určité lokalitě nebo v odpadní vodě pro lokalizaci zdrojů výroby nebo konzumace.

matylda-rut
12. 8. 2014 • 01:04

Já líným Cikánům.

matylda-rut
12. 8. 2014 • 01:04

Jo jenže drogy plodí debilní, agresivní děti, které se dají jen stěží vychovávat.

inocenta
11. 8. 2014 • 14:54

Hoši s ostřejšími lokty se ženou ke korýtkům, a tak jsou potom u těch tzv koryt ti "nejlepší". Vždyť oni často nemají ani politický názor a občan je jim ukraden. Chce tot edy asi lépe vybírat a mnohdy i přemlozvat jedince, který by byl vhodný ale není lačný požívat výhody , spekulovat a krást, protože je schopen se kvalitně uživit i jinak.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.