Makléřka slibovala zhodnocení peněz na vysoký úrok: Podvedení chystají žalobu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Makléřka slibovala zhodnocení peněz na vysoký úrok: Podvedení chystají žalobu

Makléřka Barbora K.
Makléřka Barbora K. (Foto Aha! – Jana Ulrichová, Facebook )

Přišla o stovky tisíc korun a nechce si to nechat líbit. Ivana Melicharová (46) z Městce Králové, které makléřka Barbora K. (50) slibovala zhodnocení peněz na vysoký úrok, vyrazila do boje. Najala si právníka a chystá žalobu.

Melicharová svěřila v roce 2012 Barboře K. částku 657 850 Kč. Dodnes ji nemá a ze slibovaných úroků dostala jen část. „Není možné, aby se nám Barbora K. smála do očí, přitom vlastnila několik nemovitostí a třikrát ročně si jezdila na dovolenou,“ řekla si žena a celou záležitost předala advokátce.


Podle Ivany Melicharové začala Barbora K. rozprodávat domy, které vlastní. „Prodala sídlo své realitky s ubytovnou a další dva domy. Dohromady jí to vyneslo 7,5 milionu korun. Že by chtěla začít vracet peníze? Spíš se snaží naoko zbavit majetku, aby na ni nikdo nemohl,“ je přesvědčená Melicharová.
Ještě včera byl na prodej také luxusní dům s bazénem v Městci Králové, ve kterém Barbora K. s rodinou žila a z něhož se před nedávnem narychlo odstěhovala.

Společná žaloba
Stejně jako Melicharová dopadli invalidní manželé Hendrichovi z Libochovic. Realitní makléřce svěřili 300 000 Kč a přišli o ně. „Chci se s nimi spojit a podat na paní Barboru K. společně trestní oznámení,“ řekla Aha! Melicharová. 

Autor:  jad

Přečtěte si
illis
23. 7. 2014 • 20:48

Proč jí ještě její podvody podporují tím, že částečně zakryjí její obličej . Naopak měla by veřejnost vědět, na koho si dávat pozor. Dnes se taková a jí podobní neštítí okrást člověka. Tak madam rozprodává majetek a k vracení peněz se nemá. Doufám, že i v tomto případě se vaří voda v tom správném kotli. Bohužel, naše soudy jsou shovívavé. Každý, kdo byl shledán vinným a pravomocně odsouzený k nepodmíněnému výkonu trestu by měl ve vězení tvrdě pracovat, uhradit náklady ve vězení za svůj "chráněný pobyt" aby byl trest skutečným trestem . Pokud by chtěl simulovat, že nemůže pracovat, měl by si sám zaplatit nákladné vyšetření. To aby si příště simulantství rozmyslel.

eisenbieger
23. 7. 2014 • 06:11

makleri vsude na svete te jen oberou pac maj klicky jak se vyhnout trestu... jak to ma kravatu a kratkou sukni penize neukazuj

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.