Muž vyhrožoval: Zabiju Kvitovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Muž vyhrožoval: Zabiju Kvitovou!

Petra Kvitová
Petra Kvitová (Foto Aha! – Mária Rušinová, Reuters, EPA, ara)

OdOdvrácenou tvář úspěchu poznala Petra Kvitová (24). Třiapadesátiletý šílenec, jehož už zadržela policie, po telefonu vyhrožoval, že wimbledonskou šampionku zabije!

Maniak nevolal přímo Kvitové, která má podle informací Aha! čerstvě nové telefonní číslo, ale člověku z jejího blízkého okolí. „Obsahem telefonátu byly nejen vulgarismy, ale současně také výhrůžky újmou na životě a zdraví,“ řekla policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Dotyčný, jemuž nyní hrozí tříletý trest ve vězení, tvrdil, že tenistce ublíží, pokud v nejbližších dnech udělá něco, co má v plánu. „S Petrou jsem ve čtvrtek večer i dnes několikrát mluvil, přijala to s vědomím, že jde o čin člověka, který s velkou pravděpodobností není zcela zdráv. Podobné excesy bohužel nejsou v okolí špičkových sportovců ničím ojedinělým,“ řekl Karel Tejkal z České sportovní, která tenistku zastupuje.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.