Kvitová po pár měsících randění se Štěpánkem: Bojím se ho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kvitová po pár měsících randění se Štěpánkem: Bojím se ho!

Radek Štěpánek a Petra Kvitová
Radek Štěpánek a Petra Kvitová (					)

Jejich láska letos na jaře způsobila pořádný poprask! A hned se začalo říkat, že kariéra Petry Kvitové (23) půjde po boku Radka Štěpánka (35) do kopru, podobně jako když randil s Martinou Hingisovou a exmanželkou Nicole Vaidišovou. Co si o tom oba myslí?

Štěpánek s Kvitovou se na tohle téma celkem překvapivě rozhovořili v rozhovoru pro Magazín Dnes. „Klasika,“ reagoval Štěpec. „Budu další, že? Trochu se bojím,“ prohlásila zase Petra. Nejspíš v legraci.
Už vážně pak mluvili o rozpadu svých vztahů s Vaidišovou, resp. Adamem Pavláskem. „Přestali jsme si rozumět,“ řekla Kvitová. A Radek striktně odmítl, že by ona byla důvodem rozpadu jeho manželství s Vaidišovou. „My měli v tom manželství několik krizí, až jsem najednou zjistil, že už to nefunguje. Proto jsem se rozhodl to ukončit. Ale Petra nikdy nebyla důvod mého rozvodu.“


První to věděl psycholog!
Ani nejlepší kamarádka, ani rodiče. Komu prvnímu Petra Kvitová řekla, že miluje Radka? „Psychologovi,“ svěřila se. „Já rodičům. A pak trenérům,“ připojil Štěpánek.
Na nože s tátou!
Až do jejích šestnácti trénoval Petru Kvitovou její otec Jiří. Když pak přešla z rodného Fulneku do Prostějova, prošli si prý složitým obdobím.
„Nějakou dobu mu trvalo, než si zvykl, že už nejsem doma a mám trenéra, který si o tenise myslel něco jiného než on. Chtěl do toho pořád mluvit a už to v jednu chvíli bylo tak na ostří nože, že jsem ani nechtěla o víkendu jezdit domů. Trvalo to asi půl roku až rok. Pak si táta uvědomil, že by měl dát ruce pryč,“ prozradila Kvitová.



Přečtěte si
kolokolo
21. 12. 2016 • 10:01

Pani Kvitová má široké srdce a též rozkrok....Mladý..starý....hlavně že ji chce...To samé při volbách svých x...trenerú...Je to vše o hlavě...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.