To tedy muselo být na krajíčku! Žena (35) zapomněla na WC 50 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

To tedy muselo být na krajíčku! Žena (35) zapomněla na WC 50 tisíc!

Policisté hledají ženu, která navštívila WC na benzince.
Policisté hledají ženu, která navštívila WC na benzince. (PČR)

Roztržitost při vykonání potřeby si bude asi dlouho vyčítat žena (35). Na WC totiž zapomněla 50 tisíc korun. Tisícovkami naditou peněženku nechala na toaletě na benzinové pumpě OMV v Karlových Varech žena z Nejdku.

Když se pak na místo nešťastné události vrátila, peněženka byla fuč. „Po odjezdu pětatřicetileté ženy navštívily WC další tři osoby. Dvě osoby již policisté vypátrali. V současné době hledají neznámou ženu, která by mohla poskytnout další potřebné informace,“ říká policejní mluvčí Pavel Valenta s tím, že hledaná žena byla středního věku, bílé pleti, na sobě měla brýle s tmavými obroučkami, hnědé rovné dlouhé vlasy.

Policie možného pachatele nehledá jen mezi ženami. Roztržitá majitelka 50 tisíc totiž musela stejně jako zloděj použít pánské toalety. Ty pro dámy byly zavřené kvůli rekonstrukci. „Bůh ví, jak to bylo a jestli bylo vůbec zamčeno,“ zamumlal jeden ze zaměstnanců pumpy. I přesto žádají policisté hledanou ženu nebo jiné svědky, aby je kontaktovali na lince 158.

Přečtěte si
vilaamalka
31. 5. 2014 • 10:53

Tak to dopadá,když na WC není toaletní papír. Člověk pak musí vybírat z peněženky bankovky na utření pr..le.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.