Hororová zásilka s úchylným vzkazem od vraha: Pozor, křehká panenka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hororová zásilka s úchylným vzkazem od vraha: Pozor, křehká panenka!

2metrová krabice byla uložena v takovémto kontejneru.
2metrová krabice byla uložena v takovémto kontejneru. (Foto ara)

„Pozor křehké, uvnitř je panenka v životní velikosti“, napsala lidská zrůda na 2 metry dlouhou krabici. Když zaměstnanci doručovací služby zásilku otevřeli, zůstali stát jako zkamenělí – uvnitř byla mrtvá žena!

Policie zjistila, že se jedná o zdravotní sestru Riku Okadu (†29), která zmizela 21. března 2014. Její poslední vzkaz na Facebooku byl: „Jdu na schůzku s člověkem, kterého jsem neviděla nejmíň deset let!“ Obětavá sestřička ještě netušila, že rande, na které se tak těší, bude ve skutečnosti její schůzkou se smrtí!

Jak zemřela?
Tělo Riky bylo poseté bodnými ranami, vrah ji zasadil 16 úderů nožem! Jenže policii se něco nezdálo – na těle nebyly žádné známky odporu, zavražděna byla nejspíš jinak a pobodané tělo mělo jen zmást detektivy! Zjistili také, že box byl poslán ze 370 kilometrů vzdálené Ósaky a vše bylo zaplaceno kreditní kartou zesnulé.

Rika Okada svou práci milovala.

Dopadení v Číně
Pak přišel šok – vrahem není muž, ale žena! Brazilka japonského původu byla totiž natolik hloupá, že použila kreditku a pas mrtvé Riky pro svůj útěk do Číny, kde byla také v Šanghaji zadržena. Nyní ji čeká vydání do země vycházejícího slunce.

Autor:  mb

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.