Žena uřízla manželovi penis: Když se uzdravil, udělala to podruhé a spláchla pyj do záchodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Žena uřízla manželovi penis: Když se uzdravil, udělala to podruhé a spláchla pyj do záchodu!

Strašné! Ženě jedna pomsta nestačila.
Strašné! Ženě jedna pomsta nestačila. (Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz)

Žádný rozumný muž by se k manželce, která mu už jednou uřízla penis, nikdy nevrátil. To ale z nepochopitelného důvodu nebyl případ Číňana Chana. Ten kvůli kruté manželce přišel o svou chloubu hned dvakrát!

Poprvé se do jeho chlouby pustila jeho manželka v návalu žárlivosti. Tehdy naštěstí rychle zasáhli lékaři a muži pyj bleskově operován. Po několika bolestivých týdnech prožitých v nemocnici se muž s přišitým penisem vrátil domů.

Ačkoliv by to zajisté žádný jiný muž neprovedl, Chan se vrátil k šílené řeznici. Chtěl prý být i nadále se svými dětmi, ale jeho podmínky byla, že se rozvedou. A to neměl říkat!

Šílená Číňanka se rozhodla i podruhé spáchat atentát na penis svého manžela a nadobro ho zbavit mužství, aby nemohl začít život s další ženou. Její plán byl promyšlený a krutý. Nejdříve muže uspala léky nasypanými do mléka a poté mu (znovu) uřízla pyj. Ten pak hodila do záchodu a spláchla.

Chana probudila strašná bolest, když řval o pomoc, zavolala mu sanitku a sama se udala na policii. Jakoby se nechumelilo.

Autor:  mpa

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.