Soud řeší brutální vraždu školačky Petry (†15)! Jakub D.: Škrtili ji kabelem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Soud řeší brutální vraždu školačky Petry (†15)! Jakub D.: Škrtili ji kabelem!

Soud kvůli vraždě Petry.
Soud kvůli vraždě Petry.  (Foto pro Aha! – Petr Podroužek)

Proces s třemi mladíky, obžalovanými z vraždy Petry (15) z Jihlavska, začal včera u soudu v Brně. Hlavní pachatel Michal K. (22) se rozhodl nevypovídat, stejně jako jeho kumpán Tomáš Z. (22). Promluvil jen Jakub D. (19).

V obžalobě stojí, že Michal K. nejdříve s dívkou v noci loni v březnu ve svém podkrovním bytě v Jihlavě souložil. Když mu Petra pohrozila, že ho udá za znásilnění, vyhodil ji z okna. Pak ji přenesl do bytu a tam s pomocí Tomáše Z. uškrtil.

Výpověď u soudu

Jakub D. (19):

*V bytě ležela na zemi nějaká nahá holka, zprvu jsem ji nepoznal. Michal říkal, že se s ní vyspal a že na něj chtěla podat trestní oznámení za znásilnění.

*Michal s Tomášem se domlouvali, že ji uškrtí. Seděl jsem za barem (v pokoji bytu, pozn. red.), snažil jsem se koukat spíš do země, abych si z toho odnesl co nejmíň.

*Škrtili ji kabelem od počítače. Michal si pak obul botu a šlápl Petře na krk. Tomáš ji pak škrtil páskem. Michal říkal, že to nesmím nikomu říct, jinak mě zabije.

*Michal donesl prostěradlo, do níž tělo zabalili. Pak jsme šli ven. Otevíral jsem dveře a hlídal jsem. Pak se dohodli, že ji dají do kontejneru. Hodili ji tam a zaházeli odpadkama.



Z policejního protokolu Michal K.:

*Petra ležela na zádech. Šlápl jsem jí obutou nohou na hrudník. Botu jsem si pak vyzul.

*Omotal jsem jí počítačový kabel kolem krku a s Tomášem jsme ji škrtili... Pak jsem zkoušel tep a zjistil jsem, že je Petra mrtvá.

Tomáš Z.:

*Michal mi zavolal, že ho ta holka chtěla udat kvůli znásilnění. Pak mu prý hráblo v kouli a vyhodil ji z okna...

*Pak jsme ji hodili do kontejneru a zakryli odpadky, a uklidili byt.

*Michal pak chtěl tělo z kontejneru převézt jinam, ale já jsem mu řekl, ať to nedělá. Moc toho lituji, nemělo se to vůbec stát.



Autor:  op,pie

Přečtěte si
haha
10. 2. 2014 • 20:35

nechat ty hajzly kopat hlubokej příkop plnej kamení. po kolena ve vodě,.večer ho zahrnout buldozerem.K jídlu jen chleba a vodu a tak,až do konce života každej svinskej den.Aby se těšili až zhebnouŽádnej fešáckej kriminál

haha
10. 2. 2014 • 20:31

souhlas

evicka55
9. 2. 2014 • 07:08

Tito lidé(pokud jsou to lidé) si nezaslouží žádný soucit.Doživotí je málo,ještě je stát bude živit. Opravdu by se mělo uvažovat o znovuzavedení trestu smrti.Pro tak závažné trestné činy.Nevím jak bych se zachovala kdyby se to stalo mé dceři.

prroud
9. 2. 2014 • 00:47

Je treba oddelovat zrno od plev......

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.