Expřítel Radek jí brutálně zabil rodiče: Katka se bojí pomsty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Expřítel Radek jí brutálně zabil rodiče: Katka se bojí pomsty!

Radek V. se včera k vině doznal.
Radek V. se včera k vině doznal. (Foto Aha! – Ivana Žáková)

O svůj i život rodiny se bojí Katka (25). Rodiče jí velmi brutálním způsobem sprovodil ze světa bývalý přítel. Radek V. (24) včera před soudem poprvé přiznal, že vraždil.

Důvod? Pomsta za to, že ho léta týraná milá nechala policií vyhostit z bytu a že její rodiče po něm chtěli vrátit peníze, které si od nich půjčil. „Říkal jim taťko a mamko a přitom je tajně roky okrádal. Rodinu připravil o dva a půl milionu korun,“ řekla Aha! jedna z příbuzných.

Katka se obává, že až expřítele jednou opustí brány věznice, přijde se znovu mstít.

Co se stalo?

Radek V. loni v březnu nejprve zabil v domě v Městě Albrechticích jedenácti ranami ubil matku Danu M. (†52) a tělo odtáhl do sklepa. O pět ran více přidal pak jejímu muži Ondřeji M. (†55), jehož mrtvolu zastlal do postele. Hrozí mu výjimečný trest.

Autor:  iža

Přečtěte si
prroud
14. 1. 2014 • 13:51

Jj,budeme se nechavat vrazdit a humanne hnusy zavirat na dozivoti a zivit s tim,ze muzou dostat milost,nebo zdrhnout a zabijet dal,prijde to nekomu normalni??!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.