Zhrzený milenec (50) Miroslav T.: Zapálil sebe i expřítelkyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Zhrzený milenec (50) Miroslav T.: Zapálil sebe i expřítelkyni!

Miroslav T. sebe a bývalou přítelkyni zapálil
Miroslav T. sebe a bývalou přítelkyni zapálil (Foto Aha! – Kateřina Moravcová, PČR, Facebook)

Snažila se vyprostit ze sevření exmilence Miroslava T. (50) z Rotavy, bránila se, křičela o pomoc. V ruce měl ale pistoli, a žena (36) to nedokázala. Naložil ji do auta a pak se rozhodl mstít. Oba polil hořlavinou a škrtl...

Drama se odehrálo v pondělí ráno v Krajkové na Sokolovsku. „Slyšela jsem, jak někdo volá o pomoc. Vyběhla jsem se podívat na balkon, co se děje,“ vylíčila svědkyně. Před domem zrovna ohrožoval pistolí Miroslav T. její sousedku. Té přispěchal na pomoc i policista v civilu. Muže odzbrojil, ale nestihl už zabránit jejímu únosu.

Video se připravuje ...

„Zhruba po třech hodinách jsme našli auto podezřelého, kterým se ženou odjel, zaparkované na lesní cestě za Krajkovou,“ popsal policejní mluvčí Pavel Valenta. V něm nalezli oba ohořelé a v bezvědomí. Ženu záchranka převezla s popáleninami na 15 procentech těla do karlovarské nemocnice, mstivého šílence na popáleninové centrum v Praze na Vinohradech. Až se muž zotaví, bude čelit podezření z přípravy vraždy a z vydírání. „Soudce bude rozhodovat o jeho vzetí do vazby,“ dodal Valenta.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.