Pro hlasy voličů jsou politici ochotni dělat psí kusy: Blbé a ještě blbější! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pro hlasy voličů jsou politici ochotni dělat psí kusy: Blbé a ještě blbější!

Okamura s prázdným talířem.
Okamura s prázdným talířem.  (Foto Facebook.com)

Není snad nic, co by politici neudělali, aby získali body u voličů. Pózují s dětmi, doma v obýváku anebo se nechají pozvat do kýčovité internetové show. Momentky naoko ze soukromí mají dodat sympatie – úsměv, cvak a šup s nimi na internet, aby lidi viděli!

Kníže ji balil?
Šéf TOP 09 Karel Schwarzeneberg (75) sice nezveřejňuje snímky ze soukromí, ale klidně přijme pozvání od internetové hvězdičky Nicky Tučkové (Táňa Malíková, 22), která proslula kýčovitými klipy, kde zpívá nebo mluví v angličtině s děsivým přízvukem. A Schwarzenberg si to užívá. Například na otázku, kdo mu vybírá motýlky, odpověděl, že na to nikoho nemá. „Dokonce žádné krásné dívky, které by mi vybíraly oblečení. Všechno si dělám sám,“ pronáší jako by dvojsmyslněBabiš a jeho veverky
„Krmili sme s vnučkou veverky. Teda ne ty Bártovy,“ napsal Andrej Babiš (59) k fotce na svém facebookovém profilu, kde se zřejmě prezentoval jako milující děda. To je mimochodem jeden z mála momentů, kdy se pouští do kandidátů Úsvitu přímé demokracie Tomia Okamury, s nímž si měl plácnout k předvolebnímu příměří.

Vítek proletář
Vít Bárta (39), který do Sněmovny chodil rád dobře a draze oblékán, zřejmě bojuje o voliče zchudlého reformami. A tak zveřejnil foto ze svého obýváku, kde s notebookem na klíně sedí v celkem obyčejných riflích a proužkovaném triku s tím, že právě na internetu odpovídá velkému množství podporovatelů.

Němcová na trhu
Kdo by čekal, že potká expředsedkyni Sněmovny Miroslavu Němcovou (60, ODS), která ještě nedávno brala 151 tisíc korun, na farmářských trzích při nákupu rajčat? Možná u trhovců běžně nakupuje, možná ne, teď jsou ale volby, a na voliče to působí dobře.

Tomio nad prázdným talířem
Úspěšný podnikatel, pracovitý senátor, člověk, který si může dovolit jen ta nejluxusnější auta, na všechno má recept... tak se rád prezentuje Tomio Okamura (41, Úsvit). A také jako dobrý milovník, s nímž přítelkyně Monika Talašová (21) vydržela už dva roky. Má to potvrzovat i fotka z jejich výroční večeře v dobré restauraci, kterou zveřejnil na internetu. Jen ten prázdný talíř… Co nám tím chce politik před volbami naznačit?

Někdy foťák překáží
Při rozdávání volebních letáků v Kadani fotograf, který měl zřejmě pořizovat snímky nadšených budoucích voličů ODS, zmáčkl spoušť ve chvíli, kdy neměl. S úřadujícím šéfem »modrých« Martinem Kubou (40) v ten moment dvě ženy rázně odmítají mluvit o jeho vizi cesty z krize...



Autor:  Jan Exner

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.