Členka Rathovy stáje Pancová: Je rozpustilá a zamilovaná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Členka Rathovy stáje Pancová: Je rozpustilá a zamilovaná!

Vlasy rozpuštěné, místy kudrnaté, obarvené do mahagonu.
Vlasy rozpuštěné, místy kudrnaté, obarvené do mahagonu. (PETR_NOVOTNY / Blesk)

Jako by k soudu v kauze Rath včera přišla jiná Kateřina Pancová (43). Uvolněná a klidnější svému milenci Petru Kottovi (50) posílala do lavice hlavních obžalovaných více vzdušných polibků než obvykle. Tak vykvetla od pátku, kdy byla propuštěna z vazby.


Z podílu na podezřelých zakázkách obžalovaná Pancová soudci odevzdala svůj pas. To byla jedna z podmínek jejího propuštění. Musí se také pravidelně hlásit probátorovi, který kontroluje, že se řádně chová. Bývalá ředitelka kladenské nemocnice v pondělí nastoupila do Motola, kde bude jako onkoložka pracovat jednou týdně.

Zatímco dosud hlavní líčení navštěvovala převážně v tmavých barvách, včera přišla ve veselejším rudém roláku.

Smích ji přešel ve chvílích, kdy se u soudu promítalo video z domovní prohlídky v její a Kottově vile v Rudné ve chvíli zatčení exposlance Davida Ratha (47) s miliony korun v krabici od vína. Objevovaly se v něm balíky peněz v trezorech, ale i alkoholem naplněná lednička. Záznam je však podle obhájců obžalovaných nedůvěryhodný. Působí prý sestřihaně. Podivně působila i výpověď bývalého kriminalisty Libora Gregora, který se nemohl rozvzpomenout, jak se jmenuje muž, jež ho upozornil na podezřelé zakázky. Na to, že svým trestním oznámení celou kauzu rozjel, byla jeho paměť překvapivě děravá.

Páteční propuštění Pancové povzbudilo i Rathovy advokáty. Včera podali v pořadí již čtvrtou žádost, aby mohl opustit celu.

Přečtěte si
belaa
2. 10. 2013 • 14:45

pani pancova si posedela dost dlouho.zato ngyce tam byla jen kratce.a kdy uz bude brucet nagyova.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.