Bývalý hasič (83) shořel na uhel. Zavraždil ho bezdomovec? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bývalý hasič (83) shořel na uhel. Zavraždil ho bezdomovec?

Bývalý hasič našel smrt ve svém domku ve Zlíně.)
Bývalý hasič našel smrt ve svém domku ve Zlíně.) (Aha! - Slávka Červená)

Emil M. (†83) byl 30 let profesionálním hasičem. Paradoxem je, že včera našel smrt ve vlastním domě, který zachvátil požár. Jeho tělo hasiči našli ve vaně.

Tragedie se navíc odehrála nedaleko základny hasičů. „Sloužíval jsem s ním. Byl velké dobračisko. Každému pomáhal a miloval přírodu. Rád rouboval stromy. Mrzí mě, jak dopadl,“ řekl jeho kamarád Josef Zábojník (57), hasič ve výslužbě.

Majitel domku byl vdovec. Bylo mu prý smutno, tak u sebe ubytoval bezdomovce (asi 50). Dalším poskytl jídlo a někdy i nocleh. Záchranáři předpokládali, že v sutinách budou ještě další oběti, což se ale nepotvrdilo. Příčinu smrti určí pitva. Mohl se udusit, ale není ani vyloučeno, že se stal obětí násilného činu. Probudila nás velká záře. Nevíme, co se stalo. Emil nekouřil, bezdomovec však ano,“ řekla Aha! příbuzná nebožtíka Libuše Rajnochová (63).
Video se připravuje ...




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.