Za Donie přijela kamarádka: Dámy prováděly hotové psí kusy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Za Donie přijela kamarádka: Dámy prováděly hotové psí kusy!

Poldička je stejně roztomilá jako naše Donie. Proto jsou asi také velké kamarádky.
Poldička je stejně roztomilá jako naše Donie. Proto jsou asi také velké kamarádky. (Foto pro Aha! – Martin Říha)

Panečku, to byla dámská jízda, přijela kamarádka Poldička a holky si měly tolik co říct… Donie ji provedla svým teritoriem na zahradě a pochopitelně sympatickou boxerku zatáhla do svých hrátek. Což znamená, že ji tahala za uši, kousala do nohou, občas povalila na záda a to samé očekávala rovněž od návštěvy…

Poldička se ve skutečnosti jmenuje Apocalypsa z Terezínske pevnosti. Ale doma ji říkají Poldičko. Je to budoucí šampionka. Její majitelka totiž drží český rekord v počtu zkoušek se psem a Poldi bude skládat také mnoho zkoušek.

Teď ovšem na žádné zkoušky neměly ani pomyšlení... Ač holky, dělaly úplné psí kusy. Válely se po sobě na trávě a vypadalo to dokonce, že se mazlí. Boxerka skočila po vzoru Donie i do vody a plavala jako šampion.

Je dobře, že je Donie kamarádská. Snese se totiž s ostatními plemeny a zároveň si umí zjednat pořádek a respekt. V knížce o Stafodšírských bullterierech se přece píše, že jde o plemeno velmi statečné, nebojácné, houževnaté a obětavé. A společenské. Tak co si víc přát?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.