Petr K. po smrti ženy Moniky a dcery Klárky: Stěhování do třetího hotelu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr K. po smrti ženy Moniky a dcery Klárky: Stěhování do třetího hotelu

Petr K. se zase stěhuje.
Petr K. se zase stěhuje. (Foto Reuters, EPA, koláž Ahaonline.cz)

Na dovolené v Egyptě přišel Petr K. (35) z Karviné o manželku Moniku (†36) a dceru Klárku (†8). Ve vyšetřování jejich smrti figuruje jako svědek a nejméně dva měsíce nesmí na příkaz tamní kriminálky opustit zemi. Nyní ho čeká stěhování už do třetího hotelu!

Po smrti nejbližších zůstal Petr pět dní v hotelu hrůzy, pak se stěhoval poprvé.  „Zařídili jsme mu jiný hotel s polopenzí. Cítíme potřebu se o svého klienta postarat,“ řekl deníku Aha! mluvčí cestovní kanceláře Blue Style Martin Slaný. Cestovka mu veškeré náklady s bydlením hradí, na kolik ubytování přijde, ale zveřejnit nechce.

Další stěhování čeká Petra K. v nejbližší době, mělo by mu pomoci zejména psychicky. „Je to z důvodu, aby neupadl na stejném místě do stereotypu,“ vysvětlil Slaný. Jak dlouho mu bude kancelář pobyt platit, není jasné. „Sami to nevíme. Snad po dobu, co to bude potřebovat,“ dodal Slaný. To mohou být i tři měsíce. Má sice pas, ale vycestovat nesmí. „Pokud by se objevil na letišti či na hraničním přechodu, dál by ho nepustili,“ uvedla mluvčí Ministerstva zahraničí ČR Johana Grohová.



Přečtěte si
jojone
21. 8. 2013 • 18:16

jen ať si ho tam živí, pročpak my. Stejně dlouho nevydží

tetajulca
21. 8. 2013 • 10:49

Inocenta - máte pravdu. Dealery a jiné hříšníky dokázali nějakým způsobem dostat zpět. Už i reportér známé televize je zpátky. P.K. už být zralý na blázinec, obzvlášť teď. Když se horké a fanatické hlavy začnou bouřit je to mazec.

inocenta
20. 8. 2013 • 16:27

Našinec s nějak věděl rady,když šlo o drogové dealery. přetáhli je přes hranice. Když se chce, tak to jde. nevíme přesi,že je vrah, navíc je tam již téměř občanská válka

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.