Podle informací dostupných z ruzných článků měla celá rodina zkušenost se střevními problémy z dovolené v Egyptě v loňském roce. Proto si také vezli z ČR lék Ercefuril , který je podáván v kapslích. Tyto kapsle lze otevřít , obsah vysypat a naplnit jinou látkou. Prázdné kapsle se také prodávají běžně v lékárně. Obsah Ercefurilu v jedné tobolce je 200 mg. Smrtelná dávka strychninu je 1mg na 1 kg váhy ( asi 50mg by tedy zabilo člověka o váze 50 kg). Zbytek místa v tobolce by mohl být doplněn třeba louhem. Tobolka se rozpustí až v žaludku!!! Takže vrahem nemusí být žádný chemický genius. Obsah lékárničky uložené v zavazadle nikdo na letišti nekontroluje. Takže takový scénář by mohla připravit i dutá hlava. Do Egypta jezdím každý rok již asi 15 let. V hotelu používají uklizeči běžné úklidové prostředky jako u nás. U programu All Inclusive si hosté nealko nápoje většinou čepují sami.
Proti panu Kramnému pracuje čas, žádný zločin není dokonalý.
Jak by se právnička mohla dostat na titul bulváru? Přeci tím, že bude obhajovat dobrovolně a i zadarmo PK. Pavidelně bude přispívat do bulváru, každý den článek Zviditelní a pak budou chodit další zakázky. Čím většího lumpa vyseká tím více kšeftů, vždyť je to vidět i v politice jaká jména obhajují miliardové zlodějíčky.
Co prosím??? Nešťastná náhoda???
To nám paní advokátko vysvětlete,jak je možné,že Monika i Klárka umřely ve stejný okamžik?
90% lidí, co se zde píše,správně tuší kdo je vrah,tak si prosím Vy nehrajte na detektiva a zabývejte se radši něčím jiným.
Jj,když někdo plánuje vraždu dlouhou dobu dopředu...tak to pak takhle dopadá,zbývá už jen opravdu buď dobrá práce policie a detektor lži!
Ještě kdyby tak nějaký egypťan uměl česky a přečetl si,že pan Kramný obviňuje ze smrti Moniky a Klárky místní obyvatelé-no to by se o svůj zadek bál ještě víc než teď!!!
A i nám občanům ČR by svým tvrzením mohl "pěkně" zavařit!
Takže pane Kramný, pokud to čtete - nesvádějte vinu na personál apod. Ok?! Děkujeme!! A řekněte co víte! Nezapomínejte,že : Boží mlýny melou pomalu,ale jistě!!!
Tak a je zase o čem diskutovat. Trošku to tu tvrzení advokatky rozvířilo. kdopak ji bude platit?Je podezřelé, jak Egypt i naše strana mlčí. Advokátka nabyla dojmu,že je málo důkazů. Nenašel Egypt mají hledat u nás...Proto si klidně začala tvrdit tu svou verzi o náhodě,nebo sebevražda,ale Peťu z toho vyseká. Pro smůlu chybí důkazy. Už jsem jednou psala ten jeho úlistnej usměv,že spolupracuje s policií a chce dokázat svou nevinu...vše pečlivě uklidil. Snad jen doufat,že udělal chybu. Stále si nechávám myšlenku třeba to nebyl on,ale těch náhod na dvě mrtvé ve stejnou dobu s bolestmi zavřený jen s ním...
Nestastna nahoda je, ze obete dostali prasky na spanie, potom prudky jed a potom luh aby sa ten jed nedal rozoznat. Tiez je nahoda, ze iba oni dve nesli s udajnym faraonom k doktorovi. Nie je tych divnych "nahod" nejak privela??
A nikdo nevidi za zavřené dveře ani rodina ani kamarádky tak na co zbytečný linčování co napíše bulvár pač,když ten člověk bude nevinný tak už s tim bude stejně muset žít,že jste ho odsoudily dřív než soudy
je to smutný ale já se musim smát normálně tohle už je normálně komedie já si nemůžu pomoct ale jeden napíše názor a pak se všichni přidaj jak ovce a to nemluvim o fejskových blbkách,proč si tady rovnou nezřídit soud a šibenici .Nezastávám se nikoho od toho tu máme jiné a máme na to úřady
Když to byla nešťastná náhoda, paní advokátko, tak jak vysvětlíte, že jed, který pozřely, byl zakryt louhem, který jim rozleptal žaludek. To asi o nešťastné náhodě nesvědčí, to se určitě nestalo během několika málo minut, co byl pan Kramný mimo pokoj a další věc, která mi nesedí je, že pan Kramný tvrdil,že on na tom byl nejhůř, že byl 15x na WC, tak jak byl schopen, byť na tak krátkou dobu,opustit pokoj ? Já jsem zase přesvědčena o tom, paní advokátko, že pan Kramný je NEJSPÍŠ vrah.
............a zrejme tedy asi i hodne dobrej odbornik na chemii,pri svym zrejme dosazenym vzdelani se kterym montuje auta v automobilce na pasovy vyrobe,pritom vynikajici planovac a strateg jak si to dobre pripravil a vedel ze uklizecky vozej a co vozej,ze se k tomu dostane a ze maji co potrebuje na "koktajl",on to bude potom asi dokonce primo strategickej a chemickej genius,hmmmmmm.........!!! sorry jesie,ctes co pises a premejslis nad tim?Pro ty "pomalejsi"......je to napsany v ironickym duchu,hodne ironickym ;-),ale jesie,ta si je JISTA! NEJSPIS
Hele ty jeden ujetej prrroude, ty máš v sobě asi "spisovatelskýho ducha" , ale to sis nejspíš spletl stránky. Ty tvoje úvahy stojí za starou belu, tak buď tak laskav , starej se o to, abys měl i nadále tak " skvělou inspiraci a bujnou fantazii " a mě si nevšímej.
Tak opravdu nevím, co si mám myslet... Všichni považují Petra za vraha, kartářkám, věštkyním to taky vychází v kartách a já mám stále silnější pocit, že to opravdu manžel nebyl....Přece není magor, aby jezdil trávit své ženy do Egypta.... V zemi je válka, terorismus, ... No, řekněte sami... To, že neříká svým blízkým jménem, přece nic neznamená... My jsme s manželem 20 let, máme se stále rádi a neoslovujeme se na veřejnosti žádnými zdrobnělinkami ani své děti... Nechápu teda, co je na tom zvláštní....