Policista si prostřelil hlavu, mrtvá je i jeho manželka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Policista si prostřelil hlavu, mrtvá je i jeho manželka!

Petr velel pořádkovým jednotkám
Petr velel pořádkovým jednotkám (Foto Aha! – Jana Ulrichová)

Krveprolitím ukončil svůj život policejní důstojník v Ústí nad Labem. Kolegové ho včera ráno našli na služebně s prostřelenou hlavou.

Petr V. (†44), který velel pořádkovým jednotkám, spáchal sebevraždu ve své kanceláři. Podle policejní mluvčí Šárky Poláčkové muž střelnému poranění hlavy podlehl na místě.

Mrtvá je i jeho manželka, která byla údajně také policistkou a s manželem měla prý neshody. Žena byla podle informací Aha! nalezena zastřelená v garáži. „Oba jsou mrtví, případem se zabýváme,“ potvrdila Radka Sandorová z Generální inspekce bezpečnostních sborů. Podrobnosti ale neupřesnila.

Autor:  vet,

Přečtěte si
prroud
7. 8. 2013 • 12:37

V takovym bordelu jakej je u nas bych se nedivil,kdyby v tom mel prsty nekdo cizi a snazil se aby to vypadalo na neshody a duvod ke zkratu a odchodu ze zivota...........ovsem chlap po ctyrictce uz neni mladej idiot co cokoliv resi vrazdou a naslednou sebevrazdou!Ledaze by nekomu nepasoval spis na pracovni bazi a on to vyresil za nej....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.