Tohle nemá chybu! Když si geniální kreslíř hraje s ňadry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tohle nemá chybu! Když si geniální kreslíř hraje s ňadry!

Sexy dekolt
Sexy dekolt (Ahaonline.cz)

Toužíte upozornit na svůj dekolt? Nechte se inspirovat výstřední kampaní jedné brazilské firmy na podprsenky a určitě zabodujete! Tetování má totiž v dekoltu už kde kdo, ale obrázky politiků? To se jen tak nevidí!

Úspěšná brazilská značka spodního prádla je proslulá svými kontroverzními kampaněmi. Například televizní reklama z roku 2001 se supermodelkou Gisele Bündchen (33) vzbudila svého času vlnu rozhořčení za to, že prý „podporovala zavádějící stereotyp ženy jako sexuálního objektu manžela“.

Sexy dekolt

Letos se tedy společnost »vyznamenala« jinak – do dekoltů modelek oblečených v nejnovější kolekci podprsenek nechala namalovat portréty světových politiků, kteří se neměli zrovna v oblibě. A tak na sebe z ňader koukají bývalý americký prezident George Bush a venezuelský diktátor Hugo Chávez, další americký exprezident Ronald Reagan se mračí na kubánského komunistu Fidela Castra a bývalá britská premiérka Margaret Thatcher tluče hlavou do argentinského revolucionáře Che Guevary.

A teď si, dámy, představte, jak byste ve společnosti oslnily pomalovanými ňadry, na nichž by se prezident Miloš Zeman šklebil na svého rivala Karla Schwarzenberga nebo bývalý prezident Václav Klaus pomrkával na exministra financí Miroslava Kalouska. Pokud je vám ovšem politika ukradená, nechte si namalovat na prsa něco krásnějšího! Třeba takový Brad Pitt a Leonardo DiCaprio by se v dekoltu vyjímali přímo ukázkově…

Autor:  ak

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.