Žhavé léto svléklo celebrity: Podívejte se na ta těla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Žhavé léto svléklo celebrity: Podívejte se na ta těla!

Celebrity v bikinách.
Celebrity v bikinách. (Profimedia.cz)

I když u nás jsme si letní počasí ještě příliš neužili, za velkou louží jsou teploty příznivější. Zpěvačky a herečky už se nemohly bikin dočkat!

A jaké plavky celebrity pro toto léto zvolily? Herečka Jennie Garth (41), známá především ze seriálu Beverly Hills, má už tři děti, ale mladiství vzhled si zachovala. Pro svoji dovolenou v Mexiku zvolila růžové bikiny s rozpustilými mašličkami ve středu podprsenky a stranách kalhotek.

Bond girl Halle Berry si zase nedávno vyrazila na Havaj v rafinovaném černém modelu. Herečka se nedávno potřetí vdala a novopečenému manželovi Olivieru Martinezovi se její křivky v těchto plávkách určitě moc líbily.

Zpěvačka Rihanna si zase odskočila ochladit k bazénu v Miami. V ruce drink a na sobě titěrné zlaté plavky, které toho opravdu moc nezakrývají. Na odiv také dává nejnovější tetování umístěné těsně pod prsy.

Rebelka a bohatá dědička Paris Hilton se zase pochlubila svými křivkami na síti Twitter. Na pláž Waikiki si vzala černobílou podprsenku netradičního střihu a kalhotky bolerkového typu. Celý model ji ladil s kšiltovkou.

A kdo by myslel, že vytrénovaná tenistka Serena Williams zvolí nudné sportovní plavky, je na omylu! Sportovkyně vsadila na křehký květinový vzor.

Britská modelka, herečka a majitelka tvarů snů Kelly Brook se na pláži promenádovala v odvážných bikinách, které sotva udržely její plné tvary!

A jak jste vy, naše čtenářky připravily na léto? Myslíte si, že české ženy mají krásnější dekolty? Pokud ano neváhejte a přihlaste se do naší soutěže Sexy dekolt!

 

Sexy dekolt



Autor:  mpa

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.