Teta odložené Rozárky (2): Nechceme ji! Ať ji dají k adopci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Teta odložené Rozárky (2): Nechceme ji! Ať ji dají k adopci!

Teta Rozárky Pavla (vpravo) a její matka Eva jsou z osudu holčičky smutné, domu ji ale nechtějí.
Teta Rozárky Pavla (vpravo) a její matka Eva jsou z osudu holčičky smutné, domu ji ale nechtějí. (Foto Aha! – Daniel Černovský)

Nalezená Rozárka (2) hledá nový domov, stále ho ale nenachází! Rodina Františka S., bratra Rozárčina otce Karla, o dívenku nestojí. Stejně jako její babička, matka ženy, která ji porodila. Stojí za tím strach z otce Rozárky, který v sobotu dítě nechal na Václavském náměstí.

Karel kdysi býval normální chlapík. „Umřela mu ale přítelkyně na rakovinu a on se sesypal,“ popsala Aha! jeho útrapy Pavla, manželka Karlova bratra. „Děti miluje, neřeknu vůči němu křivý slovo! Před pěti lety se skvěle staral o ty naše,“ vzpomínala se slzou. „Za všechno můžou ty drogy!,“ vpadla do hovoru Eva, matka Pavly. „O Rozárku se staral, hezky ji oblékl, ale fetoval. Nemáme s ním už nic společného!,“ dodala vztekle.


Holčička je nyní v dětském domově, přitom její širší rodina si žije slušně. A dívenka s nimi mohla už být! „Rok zpátky jsme ji chtěli, ale pohádali jsme se s Karlem, už se nevídáme,“ řekla Pavla. Vzali by si ji teď? „Rozhodně ne! Vyšel by z vězení a máme ho tu před dveřmi i s problémy!,“ vykřikovala Pavla. „Měli by ji dát k adopci, ať Karel neví, kde je,“ dodala.



Přečtěte si
frauvogelrauch
1. 8. 2013 • 18:08

prroud
1. 8. 2013 • 16:01

lukreciaborgia,reklas to na plno a tak jak to opravdu v realite je,mozna uz to bylo takhle natvrdo potreba!

lukreciaborgia
1. 8. 2013 • 15:52

pro bela a darina1-Holky nepindejte tady hloupě,protože o feťácích nevíte lautr nic.Zákony jsou bohužel na jejich straně a tu malou holčičku,byť by byla nevím jaká bych si taky kvůli tomu feťákovi nevzala.Takový hňup,by měl být zbaven svépravnosti,protože nic neví,nic si nepamatuje a pro vidinu bílého psaníčka je ochoten vraždit i svou matku,bratra,sestru,kohokoliv a zacokoliv.Tak tady nepindejte že je rodina zlá.Rodina jenom ví,co dokáže feťák a zákony nikde.

lmchb
1. 8. 2013 • 10:36

Ach jo, jsou lidé jako já -co by za dítě pomalu dali život. Bohužel se nám miminko nedaří a tak už se pomalinku smiřuji s tím, že budu mít život bez dětí. Adopce je tak šílená papírově, že do toho s manželem nemám sílu jít. Nerozumím rodině, že tak nádhernou holčičku nikdo nechce....neumím to pochopit

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.