Michaela H. (31) z Vlasatic: Neměla peníze, zavraždila 3 děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michaela H. (31) z Vlasatic: Neměla peníze, zavraždila 3 děti!

Dům, kde rodina žije a v němž zřejmě byli novorozenci zavražděni
Dům, kde rodina žije a v němž zřejmě byli novorozenci zavražděni (Foto Aha! – Petr Podroužek, Ondřej Požár)

Zoufalý nedostatek peněz, dluhy prý až 800 tisíc korun, nemožnost sehnat práci a údajně i alkohol dohnal mámu Michaelu H. (31) z Vlasatic na Brněnsku k otřesnému činu. Postupně zavraždila tři novorozená miminka! Jejich tělíčka zahrabala ve sklepě nedaleko domu, kde žila s manželem, synem (13) a dcerou (11).

Loni v létě porodila dvojčátka, hned po porodu je podle policistů usmrtila. O jejím těhotenství a příchodu dětí na svět údajně nevěděl nikdo z rodiny.

„Těla ukryla ve sklepě u domu, kde jsme je při ohledání našli, stejně jako třetího mrtvého novorozence,“ uvedl jihomoravský policejní šéf Leoš Tržil. Třetí miminko sprovodila ze světa letos.

„Nějaké auto najelo až ke sklepním dveřím, odkud vynesli dva černé a jeden bílý pytel. Nemůžu tomu stále uvěřit,“ popsala Aha! zásah policistů spolužačka Michaely Petra (30).

Kriminálku na stopu matky-mordýřky přivedl její gynekolog. V květnu u něj byla na prohlídce, těhotenství probíhalo bez problémů, dítě bylo v pořádku. „Jenže pak za ním přišla s tím, že dítě zemřelo při porodu v nemocnici. Gynekologovi se to nezdálo a začal to prověřovat. A zjistil, že žena v porodnici nerodila. Tak na to upozornil policii,“ sdělil Tržil s tím, že podle výpovědi obviněné Michaely její muž neměl o vraždách dětí tušení.

Promyšlené vraždy

Šokující je, že Michaela H. měla své činy promyšlené. Vypověděla, že již v době těhotenství uvažovala nad tím, že se dítěte po porodu zbaví. Dá se tedy předpokládat, že své činy plánovala!“ konstatoval Leoš Tržil.

Video se připravuje ...
Video se připravuje ...
Video se připravuje ...



Autor:  op,pie

Přečtěte si
lepabrena
20. 7. 2013 • 13:06

Nevěřím tomu, že manžel nic o těhotenství své ženy nevěděl. Proč nedala děti k adopci okamžitě po porodu a nenechala si podvázat vaječníky, když chtěla sex, nechtěla děti a měla další dvě děti? Každý gynekolog by jí sterilizaci doporučil. A kde brala peníze na alkohol, když neměla peníze? A kdo by v dnešní době, kdy i zdraví, mladí absolventi vysokých škol jsou bez práce a dělají cokoliv, jen aby přežili, zaměstnal alkoholičku? A jak to, že nezasáhli sociální pracovníci a alkoholičce neodebrali obě starší děti? Žena by měla být vyšetřena psychiatrem, jestli se u ní nevyvinula laktační psychóza a v případě, že je za své činy právně odpovědná, měla by být co nejpřísněji potrestána- a s ní její manžel jako spolupachatel!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.