Zlatokopka Monika (27) se "trumfuje" s kolegyněmi: Podržela jsem mu za kabelku v hodnotě 80 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zlatokopka Monika (27) se "trumfuje" s kolegyněmi: Podržela jsem mu za kabelku v hodnotě 80 tisíc!

Fotografie
Fotografie (internal)

Dárky za sex v hodnotě desetitisíců korun? Boháči je mladým holkám rozdávají. Po zveřejnění příběhu zlatokopky Kristýny (19) z Karlových Varů se deníku Aha! ozvala Monika (27) z Chebska.

Monika je maminkou ročního chlapečka. Před lety studovala v Praze. „Přivydělávala jsem si na brigádách. Většinou to byla práce hostesky na různých večírcích,“ vypráví pod podmínkou zaručení anonymity. Tam bylo podle jejích slov významných a bohatých lidí vždycky spousta. „Znáte to. Trocha alkoholu člověku dodá odvahu. A tak jsem muže ani oslovovat nemusela, stačil úsměv a nabídky na drink a záhy na sex byly hned,“ dodává.

Monika byla mladá a nepříliš zkušená, a tak občas nápadníkům podlehla. A za příjemnou společnost byla i odměněna. „Řekněte mi, kdo nemá rád dárky? Navíc hodnotné. Začalo se mi v prostředí boháčů líbit. S chudými studenty nebyla zábava,“ svěřuje se Monika. A tak začala společnost horních deseti tisíc vyhledávat. „Pomohla tomu i má závislost na kabelkách. Začalo to Pradou za šest tisíc a skončilo Diorem za 80 tisíc korun,“ dodává. Boháče má nakonec i za manžela. „Člověk si na život na vysoké noze zvykne a nerad jde do horšího,“ popisuje Monika svůj zatím šťastný příběh jako z pohádky.




Autor:  mor

Přečtěte si
blackpetr
19. 7. 2013 • 11:39

Přidej se k Nečasovi do bandy. Tam se hraje na prebendy a výšku lupu, na nějaké vadí-nevadí se nehledí. Pokud ti to nechutná, dej se ke Kalouskovi, můžeš se krýt pláštíkem katolíka a ve jménu politické víry ničit věříci katolické i jiných orientací, nebo nevěřící. Ve jménu Krista?!???? Kalousek spíš věrí ve zlaté tele..

namhal
19. 7. 2013 • 08:47

Mě nevadí že si přividělají z milionáři. I mladí muži si přivydělávají s milionářkami. S...e mě že ti milionáři jsou díky Havlovi členové zločinecké KSČ.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.