Lenka (45) z Brna: Zlatokop může být i muž! Partner se nechával vydržovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lenka (45) z Brna: Zlatokop může být i muž! Partner se nechával vydržovat!

Úspěšné ženy bývají cílem ziskuchtivých mužů.
Úspěšné ženy bývají cílem ziskuchtivých mužů. (scom)

Nejen ženy touží po penězích a luxusních radovánkách. Někdy se role obrací a tím, kdo za sebe nechává všechno platit, může být muž-zlatokop! Své o to ví Lenka (45) z Brna, jejíž příběh je varováním pro všechny soběstačné ženy.

Vypadalo to jako láska, o které se píše v románech. Na dovolené v zahraničí se Lenka seznámila s o pět let starším Petrem a hned si padli do oka. Sympatický muž se za Lenkou dokonce přistěhoval do Brna s tím, že oba chtějí změnit život. Lenka svému příteli pořídila nový šatník, chodili se bavit a hodně cestovali. Všechno ale za její peníze.


„Chtěla jsem, aby si rozšířil obzory. Často jsem jezdila na služební cesty, takže jsem ho brala s sebou. A to jsem, samozřejmě, musela platit. I když měl práci, tvrdil, že nemá peníze,“ svěřuje se Aha! úspěšná manažerka. Byla ale zamilovaná, takže »skousla« i to, že sama finančně táhne rekonstrukci bytu, ve kterém oba bydleli.

„Petr byl ale šikovný, mnoho prací dělal sám. Nechával si za to však platit, stejně jako za materiál. Jeho výmluva, proč mi nepřispěje, byla, že mu tam vlastně nic nepatří,“ vypráví Lenka, kterou její zlatokop nakonec po šesti letech opustil. Důvod? Tvrdil, že na něho partnerka nemá moc času a že ho zanedbává. Jak se ukázalo, pravou příčinou byla jiná bohatá žena.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.