Jen se zeptal, proč mu ničí auto: Vasil mu roztříštil hlavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jen se zeptal, proč mu ničí auto: Vasil mu roztříštil hlavu!

Násilník Vasil Ž. zmrzačil mladíka jen proto, že se zeptal, proč mu ničí auto.
Násilník Vasil Ž. zmrzačil mladíka jen proto, že se zeptal, proč mu ničí auto. (Foto AHA! – Ivana Žáková)

Tomáš V. (23) viděl vandala Vasila Ž. (38), jak mu ničí zaparkované auto. Napomenul ho. Ale slova »Proč ničíš moje auto?« byla poslední, která v životě vyslovil. Agresor ho napadl a poranil mu mozek tak, že mladý kluk zůstane do smrti upoután na lůžko a nedokáže ani mluvit!

Vasil Ž. stanul včera před soudcem. Na chodbě soudu v Ostravě křičel: „Běžte to ha*zlu!“ Uvnitř soudní síně pak ale už jen tvrdil, že si na nic nepamatuje.
Poslední červencový den roku 2011 vykradli s kamarádem Davidem unimobuňku, než po něm začal Vasil Ž. požadovat 2200 korun jako podíl ze zlodějny, slavili alkoholem a ještě předtím údajně šňupali pervitin.

David se ale dělit nechtěl, násilník ho proto vzal pod krkem a mlátil do obličeje. Obuškem a dřevěnou lavičkou pak ze vzteku začal rozbíjet zaparkované auto Tomáše V.

Ten, když to uviděl, se šokovaný zmohl na jedinou a svoji poslední větu v životě: „Proč ničíš moje auto?“. Vasil Ž. ho vzápětí napadl a obuškem mu roztříštil lebku. Od té chvíle je Tomáš upoutaný na lůžko a není schopen komunikovat.

Vasilovi Ž. hrozí až 12 let kriminálu, zmocněnec Tomáše žádá pět milionů jako náhradu škody. A jak se Vasil Ž. před soudem hájil? „Byl jsem tak opilý a sjetý, že si na nic nepamatuji. Probral jsem se až ráno doma a řekli mi, že je ten chlap mrtvý,“ řekl.


Autor:  iža

Přečtěte si
bobosa
18. 6. 2013 • 19:32

Cigošky bych dal rodit do plynu-.... niukam jinam ta verbeš zavšivavená nepatří...

nedold
18. 6. 2013 • 18:47

Bručet? To mu rozhodně nepřeju. Ale kulička v hlavince by mu slušela, bručení musím platit z daní.

britva
18. 6. 2013 • 16:29

toho cikánskýho zmmrda by měli místo kriminálu na fleku zastřelit

topyr
18. 6. 2013 • 12:59

Další rasista a xenofob, který měl blbé a netolerantní poznámky a provokoval rasového mladíka. Kdyby držel hubu a nechal se mladíkem multikulturně obohatit, i svoje auto, mohl být zdravý. A chudák rasový mladík teď půjde bručet a za co? Za nic!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.