Lupič napadl spící seniory: Tloukl je tyčí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Lupič napadl spící seniory: Tloukl je tyčí!

Kriminalisté včera zajišťovali stopy na místě činu celý den.
Kriminalisté včera zajišťovali stopy na místě činu celý den. (Aha! – Jan Doležal)

Drsné probuzení včera prožili muž (86) a žena (70) v Nepoměřicích na Kutnohorsku. Šok ale čekal i na brutálního lupiče. Senioři se mu ubránili.

Surovec vlezl do ložnice manželů kolem jedné hodiny ranní otevřeným oknem. Spící pár začal bít dřevěnou tyčí a řval: „Chci peníze!“ Tloukl je do hlavy a hrudníku. Sice zaskočení, ale odvážní důchodci se nedali.

Zmateného surovce jejich odpor natolik vylekal, že raději utekl. Přepadení zavolali policii a záchranku. V nemocnici jim mnohačetná zranění, které jim vetřelec způsobil, lékaři ošetřili. O přepadení mluvit nechtěli. „Jsou ve velmi špatném psychickém stavu,“ uvedl jeden ze zasahujících policistů.

Je nebezpečný

Po útočníkovi policie stále pátrá. „Měl by to být starší muž kolem 66 let a zřejmě se pohybuje v červeném Volkswagenu Golf trojkové řady s registrační značkou 6S0 52 67,“ upřesnila ředitelka kutnohorské policie Blanka Matějů. Podle ní je nebezpečný, lidé by se něměli snažit ho zadržet. Pokud o něm víte, volejte na linku 158.


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.