Zloděj-pirát: Po dálnici se řítil v protisměru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zloděj-pirát: Po dálnici se řítil v protisměru!

Tohoto piráta hledá policie.
Tohoto piráta hledá policie. (Policie ČR)

Šílenec! Z jeho jízdy mrazí. Desítky řidičů osobních i nákladních aut ohrozil v pátek 10. května krátce po 14. hodině šofér, který v kradeném renaultu ujížděl před policisty po Pražském okruhu v protisměru.

Při nájezdu na okruh se vůz otočil do protisměru a několik desítek metrů jel v odstavném pruhu. „Pak přejel do nejrychlejšího, kde málem narazil do kamionu. V tomto pruhu jel rychlostí kolem 150 km/h,“ uvedla mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Video se připravuje ...

Jen zázrakem nenaboural, přitom v dešti ani nedokázal vozidlo udržet v jednom jízdním pruhu. U tunelu Lochkov pak sjel do pole a zastavil u lesa. Policisté, kteří ho pronásledovali, několikrát vystřelili do vzduchu. Řidič přesto utekl, po dopadení mu hrozí až osm let vězení.

Poznali jste ho?

Znáte-li muže na fotografii, nebo někoho, kdo v pátek 10. května jezdil v Renaultu 19 s registrační značkou SMH 42-99, zavolejte na linku 158. Kriminalisté také shánějí řidiče, proti nimž v protisměru pirát jel, a měli v autě zapnutou kameru, která jeho jízdu zachytila.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.