Karel Gott si zahrál v klipu kapely Support Lesbiens | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karel Gott si zahrál v klipu kapely Support Lesbiens

Karel Gott v klipu kapely Support Lesbiens
Karel Gott v klipu kapely Support Lesbiens (VIS-A-VIS PRODUCTION)

Zpěvák Karel Gott nezkazí žádnou legraci. Svůj smysl pro ironii prokázal i ve videoklipu kapely Support Lesbiens k písni Changes, kde se objevil po boku hudebních ikon.

Videoklip pro Support Lesbiens připravil Marek Škarpa, který je spoluautorem kalendáře Proměny. I tentokrát přetvořil slavné osobnosti k nepoznání. Dana Batulková se tak představí jako Ozzy Osbourne, Bára Hrzánová jako Tina Turner a Petra Hřebíčková jako Madonna. Jediným originálem je Karel Gott, který si v klipu zahrál sám sebe.

„Byl to doslova natáčecí maratón. Během tří dnů jsme vystřídali pět lokací napříč Prahou, použili desítky kostýmů...Když jsem psal scénář, počítal jsem rovnou s možností, že stihneme tak polovinu všech těch nápadů. Doteď jsem překvapený, že jsme to zvládli celé, včetně závěrečného  překvapení - Karla Gotta” popisuje náročný vznik klipu režisér a autor scénáře Marek Škarpa.

„Karel Gott, to je můj splněný režisérský sen. Říkat největší české hudební hvězdě, co má dělat před kamerou, všechny ty pokyny - akce, stop, Karle, sjedeme to ještě jednou... Bavilo mě, že  jsem poznal Karla Gotta jako člověka, který má rád sebeironii a nadsázku. Sám nabídl, že dorazí,“ dodal o zkušenosti s českým slavíkem.

Kapela Support Lesbiens hit Changes předvede živě 24. června v pražské Synot Tip Aréně (Eden), kde bude předskokanem americké skupiny Bon Jovi. Na říjen plánuje vydání alba.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.