Poslanecká fraška v podání Kočí a Dobeše: Z nepřátel jsou už zase kámoši! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Poslanecká fraška v podání Kočí a Dobeše: Z nepřátel jsou už zase kámoši!

Chi chi chi!
Chi chi chi! (Foto Aha! – Ladislav Křivan, Martin Hurda)

Bývali jedna parta a jedna partaj. Pak je rozdělily intriky a dštili jeden na druhého síru. Teď ale ve Sněmovně spojil někdejší véčkaře, Josefa Dobeše (49, nestr.) a Kristýnu Kočí (28, nestr.), výsměch jejich bývalému »bossovi« Vítu Bártovi (39, VV).

„Smála jsem se tomu, čemu se smála v danou chvíli skoro celá Sněmovna – neschopnosti kolegy, jistého »terminátora« s kapesníčkem, který ani po třech letech ve Sněmovně nebyl schopen procesně správně podat žádost na zařazení nového bodu,“ napsala Aha! v SMS Kočí.

Jestli šlo přímo o šéfa Věcí veřejných Víta Bártu ale nepotvrdila. Není však pochyb. Právě on je totiž známý tím, že nosí v kapse saka ozdobné šátečky, a v minulosti se nazval terminátorem. Bujarou náladu ve sněmovní lavici potvrdil i sám Dobeš. „Směju se často, ale nezapisuju si své emoce,“ vzkázal. Ve Sněmovně je to prostě tak, že když se s tím jeden pere, druhý a třetí se smějou. A hlavně když jde o bývalého šéfa…

Dobeš o Kočí dříve řekl: „Tato dáma je největší ostudou Věcí veřejných a je třeba se za její kandidaturu na naší kandidátce neustále voličům omlouvat.“



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.