Syn a snacha utýrali matku (†62): Pleny jí zarůstaly do masa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Syn a snacha utýrali matku (†62): Pleny jí zarůstaly do masa!

Syn utýrané ženy Zdeněk Hostaš.  Alena Hostašová soudci tvrdila, že měla svou tchyni ráda.
Syn utýrané ženy Zdeněk Hostaš. Alena Hostašová soudci tvrdila, že měla svou tchyni ráda. (Pavel Ryšlink / Blesk)

Bestiální manželský pár! Jinak se o Zdeňkovi a Aleně Hostašových z Potštátu na Přerovsku mluvit nedá. Syn nemohoucí matku (62) po mozkové příhodě týral hlady a nechal ji ležet v nevytopené místnosti v pokálených plenách, které jí zarůstaly do masa... A mladí si zatím užívali jejího důchodu. Surové zacházení žena nepřežila.

Manželé se měli od loňského ledna o maminku starat, jejich péči vydržela ale jen pět měcíců... V lednových mrazech ji nechávali v nevytopeném pokoji. Přestože byla takřka nepohyblivá, na výkaly jí připravili hrnec. „Nezaopatřili jí základní osobní hygienu, nepomáhali jí na toaletu a znečistěné prádlo jí měnili pouze jednou týdně. A to tak, že jí oblečení, které bylo v důsledku otevřených ran na jejím těle zčásti zarostlé, strhávali násilím,“ popsala před soudem státní zástupkyně.

Hostašovi mezitím žili jen z jejího důchodu.Šlo jim o to, aby tam matka byla co nejdéle, aby měli příjem. Ostatní jim bylo lhostejné,“ řekl soudce olomouckého Krajského soudu Eduard Ondrášek, který dvojici poslal na 8 let za mříže a nařídil jim protialkoholní ústavní léčbu.

Přečtěte si
ivuska1
4. 5. 2013 • 12:44

To jsou zrudy

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.