Sex už netáhne, proto zmizí z filmů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sex už netáhne, proto zmizí z filmů!

Titanic (1997) Kate Winslet se nechá malovat úplně nahá a miluje se s Leonardem DiCapriem v zaparkovaném autě.
Titanic (1997) Kate Winslet se nechá malovat úplně nahá a miluje se s Leonardem DiCapriem v zaparkovaném autě. (Foto Profimedia.cz)

Tohle vypadá na revoluci ve filmovém průmyslu. Dosud byli producenti přesvědčeni, že nejvíce diváků do kina nalákají scény nabité sexem a erotikou. Teď je ale, zdá se, všechno jinak! Filmaři tvrdí, že příliš mnoho nahoty odrazuje od návštěvy kin rodiny s dětmi. A tak ji hodlají omezit...

Zatímco dřív se bez lechtivé scény neobešel snad žádný film a sex působil jako vábnička, v současnosti už prý diváci po erotice na stříbrném plátně tolik neprahnou. Poukazuje se na to, že posledním sexem nabitým filmem, který dobyl žebříčky návštěvnosti, byl v roce 1997 Titanic. Od té doby vládnou triky a speciální počítačové efekty... Filmů tzv. »s hvězdičkou« se točí míň a míň. „Před deseti lety neslo označení film pro dospělé 12 až 15 procent produkce, dnes je to asi polovina,“ říkají statistiky.

Novým »požadavkům« vyhovuje například Terapie láskou, kde Jennifer Lawrence (22) hraje ženu závislou na sexu, aniž by na plátně k jakékoli erotické scéně došlo. „Kdo chce sex, pustí si doma porno. Kina by se měla více zaměřit na rodiny s dětmi. Proto by se nahota v klasických filmech měla omezit,“ míní filmový expert Vincent Bruzzese, jehož tým s nevšední myšlenkou přišel.

Mimochodem, příští rok se má v kinech objevit snímek podle erotického románu »50 odstínů šedi«. Bude i ten natočen bez sexu?!



Autor:  kat

Přečtěte si
pasadena
27. 3. 2013 • 17:54

konečně to filmaři pochopili.Ta doba dávno skončila když jsme byli lační po jakémkoliv náznaku sexu.Dnes je to už jen odporně vulgární a nikomu se to nelíbí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.