Policista drogovým dealerem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Policista drogovým dealerem!

V podkroví tohoto domu se pěstovala marihuana.
V podkroví tohoto domu se pěstovala marihuana. (: archiv)

PLZEŇ – Policie má znovu pořádnou ostudu! Ukázalo se, že příslušník cizinecké a pohraniční policie (27), který sloužil na Rozvadově, jede v obchodu s drogami! Společně se svým kumpánem, civilistou, pěstovali ve skleníku v Konstantinových Lázních marihuanu. Na všechno se přišlo neuvěřitelnou shodou náhod.

Policista se totiž přimotal přímo pod ruce kolegů, když spustili razii na výrobce pervitinu v Čemínech na Plzeňsku a vydali se zatknout jednoho z hlavních aktérů, invalidního důchodce Josefa Šolara (30). Když do polorozpadlého domku jeho rodičů vtrhla policie, přivezl právě pro zásobu drog narkomanku. Ve své audině měl navíc drtičku na marihuanu a fotky konopí. „Chodilo sem za Pepou dost lidí, všichni se usmívali, když odcházeli. Ten policajt sem jezdil v pěkné audině a přimotal se i v noci, když tu byla ta razie,“ řekl otec zadrženého Šolara.

„Objekt jsme delší dobu sledovali, protože existovalo podezření, že se tam vyrábí pervitin. Když kolegové zatýkali podezřelou osobu, objevili se tam nečekaně další lidé,“ upřesňuje Jolana Číhová z krajské policejní správy v Plzni. Policistův kumpán i druhý výrobce drog, Šoltys, teď sedí ve vazbě. Vykutálený policista je zatím na svobodě, už je ale několik dní nezaměstnaný. Nyní mu hrozí až tři roky ve vězení. Pokud skutečně skončí za mřížemi, spoluvězni si na bývalém policistovi nejspíš pěkně smlsnou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.