Ladislav znásilnil sestru (8) a nakazil ji pohlavní chorobou: "Pohlaď mi skřítka!" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ladislav znásilnil sestru (8) a nakazil ji pohlavní chorobou: "Pohlaď mi skřítka!"

Ladislava soud potrestal pěti a půl lety vězení
Ladislava soud potrestal pěti a půl lety vězení (Jitka Pechařová)

Neměl přítelkyni, zato pořádnou chuť na sex. A tak Ladislav Š. (27) z Pardubicka před sedmi lety znásilnil nevlastní, teprve osmiletou sestru Janu. Vzápětí utekl do zahraničí, kde se živil jako prostitut, a věřil, že se na jeho hřích zapomene.

Sestřička se zatím trápila dlouhých sedm let, až se ve svých 15 letech psychicky zhroutila, vše popsala kamarádkám a následně policii. Bratra, vyučeného kuchaře, toho času prostituta, zatkli kriminalisté v Nizozemsku. Své odporné jednání včera u královéhradeckého soudu zlehčoval.

„Šlo jen o osahávání, ne o styk,“ tvrdil u hradeckého krajského soudu. „Ležel jsem a onanoval, když sestra přišla do pokoje. O mém pohlavním orgánu jsem jí řekl, že je to skřítek, a aby si ho pohladila,“ vyprávěl. „Byl to zkrat, ale neznásilnil jsem ji. Jen jsme se vzájemně dotýkali pohlavních orgánů. Nechápala, co se děje. Ale nezasunul jsem svůj penis do její vagíny,“ bagatelizoval sex, při kterém sestru navíc nakazil stykem přenosnou nemocí, genitálními bradavicemi. Choroba podle státní zástupkyně a lékařů zpochybňuje pouhé vzájemné dotýkání.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.